fbpx

Hoe staat de vloer in uw woning

Slide

Benieuwd hoe de vloer staat in uw woning?

Slide

Een vloer is een belangrijk onderdeel van uw interieur. Het bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw huis. Overal waar u kijkt en loopt ziet u de vloer dan wilt u toch bij het kiezen van een nieuwe vloer toch de goede keuze maken.

Een licht vloer, of toch donker, brede delen of een visgraat of toch misschien een betonlook. Eigenlijk wilt u van te voren zien hoe een vloer er in uw woning uitziet. Bij ons in de showroom kunnen wij u met een groot deel van onze collectie mee van dienst zijn.

Uw vloerkeuze in uw woning

Om u met deze keuze te helpen hebben wij maar één ding nodig en dat is een foto van uw woning. Dit kan de woonkamer zijn, maar ook een slaapkamer of zolderverdieping.

Heeft u een woning aangekocht dan kunnen wij vaak een bruikbare foto op bv funda vinden. Woont u er al of is het een huur woning. Maak dan zelf een paar foto's en kom naar onze showroom

Samen met u gaan wij op zoek in onze collectie naar een vloer die u in eerste instantie het meeste aanspreekt. De vloer en uw foto worden dan samen gebracht op een groot scherm. U krijgt dus direct een goed beeld wat de sfeer gaat worden.

Zelf een foto maken

Als u zelf een paar foto's maakt dan hier een paar TIPS om de foto zo bruikbaar mogelijk te maken.

U hoeft geen meubels te verwijderen.
Uiteraard kunt u de foto's met uw mobiele telefoonmaken.
Hou de telefoon in landscape hierdoor krijgt u meer van uw kamer op de foto
Fotografeer en een rechte lijn niet diagonaal in uw kamer.
Maak de foto zo veel mogelijk in de lengte van de kamer.
Zorg dat u voldoende van de huidige vloer op de foto ziet.

Wij ontvangen u graag in onze showroom om u verder te adviseren.

Team Vloer Utrecht
Uw vloer, Onze passie