Verticale lamellen

Vloer Utrecht. Raamdecoratie verticale lamellen

Raamdecoratie

Verticale lamellen

Slide
Slide

Verticale lamellen

Verticale lamellen zijn bij uitstek geschikt voor grote raampartijen, ze benadrukken het ruimtelijke effect. Ze lamellen open, sluit ze deels of geheel dicht, op deze simpele manier bepaal je zelf hoeveel licht er naar binnen komt en op welk moment u uw persoonlijke privacy wilt aanpassen

Bij ons vindt u verticale lamellen die volledig aansluiten bij u persoonlijke voorkeur. Kies voor de eenvoud van kunststof lamellen of de warme uitstraling van een lamellen gemaakt van stof. Wist u dat een lamellen gemaakt van stof net als gordijnen meer geluid dempend werken.

Verticale lamellen zwart

Verticale lamellen zwart

Verticale lamellen stof transparant

Verticale lamellen stof transparant grijs

Maatwerk die bij u past

Onze verticale lamellen zijn leverbaar in verschillende maten. De kunststof lamellen kunnen wij laten maken in 52, 70, 89 en 127mm breed. Bij stoffen lamellen kunt u bij ons kiezen tussen 89 en 127mm breed.

Zoals u van ons mag verwachten worden ook onze verticale lamellen op maat gemaakt, en kunnen door de mogelijkheid van diverse steunen in de dag, op de dag of aan het plafond worden gemonteerd.

Heeft u vragen over onze raamdecoratie dan kunt u tijdens onze openingstijden contact met ons op nemen, of kom langs in onze showroom om de verschillende mogelijkheden, kleuren en de kwaliteit te bekijken. Buiten onze openingstijden kunt u gebruikmaken van ons contactformulier.