PVC traprenovatie

PVC Traprenovatie

Sterk en eenvoudig in onderhoud

Slide
Slide
Slide

PVC traprenovatie

Uw trap bekleden/renoveren met pvc traprenovatie is een duurzame oplossing. Pvc is sterk en kan tegen een stootje. Daarnaast is pvc ook nog eens eenvoudig in onderhoud. Gemakkelijk stof en zandvrijhouden met stoffer en blik of een sopje met pvc vloerreiniger.

Vloer utrecht pvc-renovatie

PVC traprenovatie betonlook anthraciet voor en na

Vloer Utrecht eiken traprenovatie

PVC traprenovatie houtlook smoke voor en na

Beton en houtlooks

Onze pvc traprenovatie leveren wij in diverse beton en houtlooks. Zo is er voor elke trap en elke woonstijl wel een kleur die goed past bij uw persoonlijke smaak.
Op de pagina aanbieding pvc traprenovatie vindt u de diverse kleuren.

De pvc traprenovatie sets bestaan uit een paar onderdelen. Een grote plaat pvc van 55 x 130cm voor de bovenzijde van de trede, de stootborden in kleur van de treden (optioneel ook wit mogelijk) en het antislip trapneus profiel in 3 verschillende kleuren.

Voor het plaatsen kunt u er natuurlijk voor kiezen dit zelf te doen maar u kunt ook gebruikmaken van onze montageservice.

Het is niet een 100% vaststaand gegeven, maar een traprenovatie van circa 14 treden met stootborden is voor onze traprenovatie monteurs tussen een dag en anderhalve dag werk. Is het een rechte trap of zitten er één of twee draaien in uw trap en heeft u nog speciale wensen, u zult begrijpen dat dit alles de tijd bepaalt die wij nodig hebben om uw trap te renoveren.

Heeft u vragen over onze PVC traprenovaties dan kunt u tijdens onze openingstijden contact met ons op nemen, of kom langs in onze showroom. Buiten onze openingstijden kunt u gebruikmaken van ons contactformulier.