PVC traprenovatie

Vloer Utrecht. PVC traprenovatie

PVC Traprenovatie

Sterk en eenvoudig in onderhoud

Vloer Utrecht pvc traprenovatie houtlook
Vloer Utrecht pvc traprenovatie betonlook
Slide
Slide
Slide

PVC traprenovatie

Uw trap bekleden/renoveren met pvc traprenovatie is een duurzame oplossing. Pvc is sterk en kan tegen een stootje. Daarnaast is pvc ook nog eens eenvoudig in onderhoud. Gemakkelijk stof en zandvrijhouden met stoffer en blik of een sopje met pvc vloerreiniger.

Traprenovatie in beton en houtlooks.

Onze pvc traprenovatie leveren meer dan 20 verschillende beton en houtlooks. Zo is er voor elke trap en elke woonstijl wel een kleur die goed past bij uw persoonlijke smaak.

Het is voor u misschien intersant te weten dat alle kleuren ook als pvc-vloer leverbaar zijn. U kunt vloer en trap dus naadloos in elkaar overlaten lopen.

Vloer utrecht pvc-renovatie betonlook

PVC traprenovatie betonlook anthraciet voor en na

Vloer utrecht pvc-renovatie houtlook

PVC traprenovatie houtlook smoke voor en na

PVC traprenovatie sets

De pvc traprenovatie sets bestaan uit een paar onderdelen. Een grote plaat pvc van 55 x 130cm voor de bovenzijde van de trede, het stootbord in kleur van de treden (optioneel kunt u ook een zwart of wit stootbord kiezen en het antislip trapneus profiel in 3 verschillende kleuren.

Deze traprenovatie bieden wij aan tegen een zeer scherpe prijs. Voor alle kleuren en de aanbieding van naar aanbieding pvc traprenovatie

Voor het plaatsen kunt u er natuurlijk voor kiezen de montage zelf te doen, mocht u niet de tijd of handigheid hebben maak dan gebruik van onze montageservice.

Het is niet een 100% vaststaand gegeven, maar een traprenovatie van circa 14 treden met stootborden is voor onze traprenovatie monteurs tussen een dag en anderhalve dag werk. Is het een rechte trap of zitten er één of twee draaien in uw trap en heeft u nog speciale wensen, u zult begrijpen dat dit alles de tijd bepaalt die wij nodig hebben om uw trap te renoveren.

Heeft u vragen over onze PVC traprenovaties of onze aanbieding dan kunt u tijdens onze openingstijden contact met ons op nemen, of kom langs in onze showroom. Buiten onze openingstijden kunt u gebruikmaken van ons contactformulier.