Raamdecoratie

Vloer Utrecht. Raamdecoratie, rolgordijnen, duo rolgordijnen, duette en plissé gordijnen, verticalen en horizontale lamellen

Raamdecoratie

Functioneel en decoratief

Slide
Slide
Slide

Onze raamdecoratie

Raamdecoratie is niet alleen decoratief maar ook functioneel. In de zomer kunt u de warmte van de zon buiten houden. In de winter kunt u na het sluiten de van de decoratie de warmte binnen houden. U kunt heel eenvoudig de licht inval in uw huis regelen en u bepaalt hoeveel uw privacy u prettig vindt

Bent u op zoek naar raamdecoratie die hinderlijke zonnestralen tegen gaan maar wel licht doorlaten, of zoek u een verduisterde raamdecoratie voor als het echt donker moet zijn.

Bij Vloer Utrecht vindt u de raamdecoratie die past bij uw persoonlijke wensen in de meest uiteenlopende kleuren en uitvoeringen.

Lamelparket eiken gerookt olie naturel

Verticale lamellen

Lamelparket eiken gerookt olie naturel

Rolgordijnen

Raamdecoratie is maatwerk

Er zijn verschillen mogelijkheden om uw raamdecoratie te plaatsen. Een montage kan in de dag (in een kozijn), op de dag (ook een kozijn) of gemonteerd op plafon. Uw keuze bepaalt welke montage beugels er voor u besteld moeten worden.

Ook zult u een keuze moeten maken in linker of rechter zijde bediening en bij verticale lamellen kunt u ook kiezen voor midden sluiting.

Uiteraard zullen wij u bij een bezoek aan onze showroom u verder informeren over de mogelijkheden.

Bijna vanzelf sprekend worden al onze raamdecoraties voor u op maat gemaakt.

Voor onze collectie maak hier onder een keuze.

Heeft u vragen over onze raamdecoratie dan kunt u tijdens onze openingstijden contact met ons op nemen, of kom langs in onze showroom om de verschillende mogelijkheden, kleuren en de kwaliteit te bekijken. Buiten onze openingstijden kunt u gebruikmaken van ons contactformulier.