fbpx

Onze parket, laminaat, pvc en kurkvloeren

Slide

Onze parket, laminaat,
pvc en kurkvloeren.

Slide

Waneer u op zoek bent naar een nieuwe vloer dan zoekt u een vloer die volledig aansluit aan uw persoonlijke smaak. Een vloer is. immers het grootste "meubel" stuk dat u in huis heeft. Overal waar u kijkt en overal waar u loopt is de vloer aanwezig. Mede daarom is de juiste keuze erg belangrijk.

Stijlen en uitvoeringen

Vloer Utrecht biedt u een keur van vloeren in verschillende stijlen en uitvoeringen. Of uw persoonlijk woonstijl nu trendy, robuust, industrieel, klassiek of romantisch is wij hebben een vloer die bij u past.

Bij ons heeft u de keuze uit

Per productgroep hebben wij een aparte pagina voor u gemaakt waar u meer informatie over deze vloeren vindt. Wilt u deze vloer in het echt zien kom dan langs in onze showroom en laat u verrassen door de vele mogelijkheden en scherpe prijzen

Naast een grote en bijzondere collectie vloeren kunt u bij Vloer Utrecht ook terecht voor bijvoorbeeld:

Ondervloeren
Plinten en profielen
Vloer bescherming
Onderhoudsproducten en nog veel meer

Wilt u meer weten over één van deze producten ga dan naar onze overige producten pagina

Door onze centrale ligging in Nederland op de Woonboulevard Kaneleneiland in Utrecht komt Vloer Utrecht ook graag bij u als u woont in bijvoorbeeld Houten, Vianen, Nieuwegein, IJsselstein, de Meern, Vleuten, Maarssen, de Bilt, Breukelen, Hilversum en Zeist.

Team Vloer Utrecht
Uw vloer, Onze passie