fbpx

De showroom van Vloer Utrecht waar uw zoektocht naar een nieuwe vloer begint en eindigt

Slide

Onze showroom. Centraal gelegen
in Nederland direct aan de A12

Slide

In één van de kleinste winkels op de Woonboulevard vindt u een groots assortiment van de mooiste parket, laminaat, pvc en kurkvloeren in Midden Nederland. Bij Vloer Utrecht vindt u als eerste de laatste trends op vloerengebied. Ook wanneer u op zoek bent naar afwerklijsten, plinten (mfd), of profielen bieden wij u diverse mogelijkheden.

Door grootschalige inkoop bieden wij u scherpe prijzen en mooie acties. En heeft u geen zin uw vloer zelf te plaatsen dan kunt de vloer door ons laten plaatsen en veel vloeren worden door ons gratis geplaatst.

Vloer Utrecht is dealer van een aantal vooraanstaande leveranciers en merken zoals de laminaat en parketvloeren van Top-choice, PVC en laminaatvloeren van BerryAlloc, PVC en laminaatvloeren van Douwes Dekker, Kurk en PVC (vinylvloeren) van Wicanders en Go4Cork, PVC en laminaatvloeren van Rock Solid

Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij wat bij Vloer Utrecht dat een vloer die volledig aansluit bij uw persoonlijke smaak en interieur belangrijk voor u is.

Wij zien u graag in onze showroom aan de Vrieslantlaan 5, de koffie en thee staat klaar!

Voor onze openingstijden klik hier

Team Vloer Utrecht
Uw vloer, Onze passie