Over Vloer Utrecht

Vloer Utrecht

Over ons en ons team

Slide
Slide
Over Ons

Vloer Utrecht is een vloerenspeciaalzaak met een mooie moderne ruim opgezette winkel waar klanten gastvrij worden ontvangen. Persoonlijke aandacht is ons speerpunt waarbij wij graag met de nodige humor de klant van vakkennis en eerlijk advies voorzien.

Dat wij waarde hechten aan kwaliteit blijkt uit ons assortiment.

Wij zetten in op het leveren van totaalpakketten. Dit doen wij door de inhuur van professionals als het gaat om interieurstyling of om vakmensen bij de uitvoering van de opdracht.

Wij staan voor kwaliteit en de scherpste prijs.

Vloer Utrecht kies bewust voor een beperkt aantal leveranciers waar wij mee samenwerken. Hierdoor ontvangen wij goede ondersteuning, prijzen en service en dit voordeel zetten wij door naar onze klanten.

Jacob

Jacob is de eigenaar van Vloer Utrecht. Zijn carriére in de branche is gestart 2002. Eerst als storemanager van een vloerenspeciaalzaak en kort daarna als areamanager. Het plezier in zijn werk haalt hij uit het contact met mensen.

Adviseren in de ontmoeting met klanten is waar hij blij van wordt. Een ieder heeft zo zijn eigen specifieke wensen en als je kunt helpen met het maken van de juiste keuze dan geeft hem dat een goed gevoel. De “kick” van de verkoop en het verlenen van service geven hem veel voldoening. Tevreden klanten zijn voor hem het belangrijkste wat er is.

Omdat Jacob zijn kennis en ervaring graag met anderen deelt is hij de uitdaging aangegaan om twee andere jonge ondernemers in dezelfde branche te ondersteunen. Wat hij al zijn medewerkers vooral laat doen is klanten eerlijk en enthousiast helpen. Jacob heeft dagelijks contact met zijn medewerkers ondanks de verschillende locaties. Die verbinding zowel met medewerkers als met klanten maken dat geen enkele dag hetzelfde is. Hij staat u graag te woord.

Eric

In 1989 zette Eric in Amsterdam de eerste stappen in de parketwereld. Het was indertijd geen bewuste keuze, Eric had toen nog geen enkele ervaring in de branche en dacht “ik heb het nog nooit gedaan en denk dat ik wel kan”. Hij had toen al de gave om goed door te kunnen vragen. En door de te vragen kom je veel aan de weet.

Nu, ruim 34 jaar later, is Eric een echt vakspecialist en heeft hij de branche na die eerste baan nooit meer verlaten. Al zoveel jaar in het vak dus. Wat maakt het voor Eric dat het nog steeds zo leuk is? Hij vindt het mooi om te zien en te ervaren hoe de parketbranche nog altijd in ontwikkeling is. En niet alleen de producten zijn in ontwikkeling, ook de klanten veranderen met de tijd mee. De diversiteit aan vragen en behoeften ervaart Eric als een uitdaging en dat houdt het werk voor hem interessant.

Eric houdt zijn kennis bij door regelmatig met vertegenwoordigers te spreken en door vakliteratuur van groothandels bij te houden. De gedrevenheid van Eric slaat soms wat door in de vele uren die hij in zijn werk stopt. Dit komt de klant ten goede. Na al die jaren blijft hij het adviseren van klanten bij het maken van de juiste vloerkeuze het allermooiste vinden. Ook het volgen van de ontwikkelingen en veranderingen blijven hem nog steeds verbazen en houden hem scherp en enthousiast.