Over Vloer Utrecht

Vloer Utrecht. Over ons

Vloer Utrecht

Slide
Slide
Over Ons

Vloer Utrecht is een vloerenspeciaalzaak met een mooie moderne ruim opgezette winkel waar klanten gastvrij worden ontvangen. Persoonlijke aandacht is ons speerpunt waarbij wij graag met de nodige humor de klant van vakkennis en eerlijk advies voorzien.

Dat wij waarde hechten aan kwaliteit blijkt uit ons assortiment.

Wij zetten in op het leveren van totaalpakketten. Dit doen wij door de inhuur van professionals als het gaat om interieurstyling of om vakmensen bij de uitvoering van de opdracht.

Wij staan voor kwaliteit en de scherpste prijs.

Vloer Utrecht kies bewust voor een beperkt aantal leveranciers waar wij mee samenwerken. Hierdoor ontvangen wij goede ondersteuning, prijzen en service en dit voordeel zetten wij door naar onze klanten.

Jacob

Jacob is de eigenaar van Vloer Utrecht. Zijn carriére in de branche is gestart 2002. Eerst als storemanager van een vloerenspeciaalzaak en kort daarna als areamanager. Het plezier in zijn werk haalt hij uit het contact met mensen.

Adviseren in de ontmoeting met klanten is waar hij blij van wordt. Een ieder heeft zo zijn eigen specifieke wensen en als je kunt helpen met het maken van de juiste keuze dan geeft hem dat een goed gevoel. De “kick” van de verkoop en het verlenen van service geven hem veel voldoening. Tevreden klanten zijn voor hem het belangrijkste wat er is.

Omdat Jacob zijn kennis en ervaring graag met anderen deelt is hij de uitdaging aangegaan om twee andere jonge ondernemers in dezelfde branche te ondersteunen. Wat hij al zijn medewerkers vooral laat doen is klanten eerlijk en enthousiast helpen. Jacob heeft dagelijks contact met zijn medewerkers ondanks de verschillende locaties. Die verbinding zowel met medewerkers als met klanten maken dat geen enkele dag hetzelfde is. Hij staat u graag te woord.