Rolgordijnen

Vloer Utrecht. Raamdecoratie rolgordijnen.

Raamdecoratie

Rolgordijnen

Slide
Slide

Rolgordijnen

Rolgordijnen passen in elke inrichting, zijn geschikt voor bijna elk raam, tevens zijn rolgordijnen voordeling in aanschaf en gaan toch lang mee.

Onze rolgordijnen zijn leverbaar in diverse trendy kleuren. Pastels, trendy meer uitgesproken kleuren en een mooie serie basic kleuren. Er is dus altijd wel een kleur die past bij uw persoonlijke smaak en interieur.

Rolgordijnen transparant

Rolgordijn

Rolgordijnen verduisterend

Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen

Op de slaapkamer en/of kinderkamer wilt u het zo donker mogelijk hebben. In een donkere ruimte zult u makkelijker in slaapvallen en dit bevordert uw nachtrust.

Natuurlijk bieden verduisterde rolgordijnen in diverse kleuren. Wel moet u er rekening mee houden dat er altijd een beetje licht kan vallen aan de zijkant van een rolgordijn.

Rolsysteem kleur

Het rolsysteem, de ketting en de onderkant van onze rolgordijnen worden geleverd in 3 verschillende kleuren (wit, grijs en zwart) De ketting is ook optioneel in twee metaal kleuren te bestellen.

U kunt bij het bestellen kiezen aan welke zijde u de bediening wilt hebben, en of u het ophang systeem met de standaard steunen of met een montageprofiel geleverd wilt hebben.

Rolsysteem rolgordijnen

Rolsysteem kleur

Heeft u vragen over onze raamdecoratie dan kunt u tijdens onze openingstijden contact met ons op nemen, of kom langs in onze showroom om de verschillende mogelijkheden, kleuren en de kwaiteit te bekijken. Buiten onze openingstijden kunt u gebruikmaken van ons contactformulier.