Trapleuningen

Vloer Utrecht. Trapleuningen metaal en hout

Trapleuningen metaal en hout

Maakt uw traprenovatie compleet met een nieuwe trapleuning.

Vloer Utrecht metalen of houten trapleuningen
Slide
Slide

Maak uw traprenovatie af met een nieuw trapleuning

U heeft een keuze kunnen maken voor de traprenovatie en ontdekt dat de trapleuningen niet meer bij de stijl van de trap passen.

Geen nood. Vloer Utrecht heeft ook hiervoor de oplossing. Een nieuwe trapleuning in metaal of hout.

De metalen trapleuningen zijn er in zwart en rvs, plat of rond. Voor de ronde trapleuning zijn er twee montagemogelijkheden, klassieke en de blinde montage.

Houten trapleuningen zijn gemaakt van het mooiste eiken hout en worden in drie verschillende vormen geleverd. Deze onbehandelde trapleuningen kunnen worden afgewerkt naar keuze. Ook kunt u voor beuken wit gegronde trapleuningen kiezen en deze verder naar u eigen wens afwerken.

Vloer Utrecht trapleuningen metaal zwart of rvs

Trapleuningen metaal

Vloer Utrecht trapleuningen eiken of wit gerond beuken

Trapleuningen hout

Standaard in veel verschillende maten. Metaal in Zwart en RVS of hout eiken en wit gegrond beuken.

Onze collectie trapleuningen worden in verschillende standaard maten geleverd. Bent u geïnteresseerd meet dan thuis de maat van uw trapleuning op voordat u naar onze showroom komt. Met de lengtematen die u nodig heeft kunnen wij voor u een exacte prijsopgave maken.

Heeft u vragen over onze trapleuningen dan kunt u tijdens onze openingstijden contact met ons op nemen, of kom langs in onze showroom. Buiten onze openingstijden kunt u gebruikmaken van ons contactformulier.