fbpx

Laminaatvloeren met klik-systeem van Vloer Utrecht

Slide

Laminaatvloeren.
Bewezen praktische vloeren.

Slide

Met de introductie van de laminaatvloer halverwege de jaren '80 had niemand kunnen bedeken dat deze vloeren immens populair zouden worden. De eerste merken die op de Nederlandse markt kwamen waren Lamett en Pergo. De beide fabrikaten hadden ieder ca 20 kleuren, hier moest u het meedoen. De fotoprints waren bij lange na niet zo mooi en natuurgetrouw als nu. Kliksystemen waren nog niet uitgevonden. En de V-groef tussen de planken was nog niet bedacht.

Nu ruim 35 jaar later is de keuze in laminaat enorm. Alle laminaatvloeren worden gemaakt met een kliksysteem. De V-groef is een standaard geworden. Laminaat planken hebben nu een zichtbare en voelbare structuur. De delen worden in veel meer verschillende maten gemaakt. Er zijn zelfs vintage (verouderde) laminaatvloeren

Lamelparket eiken gerookt olie naturel

Laminaat eiken naturel

Lamelparket eiken gerookt olie naturel

Laminaat eiken donker visgraat

Lamelparket eiken gerookt olie naturel

Laminaat beton/tegellook

Meer dan 200 verschillende uitvoeringen en prijsklasse.

Laminaatvloeren zijn in vele kleuren en uitvoering leverbaar. Van de mooiste houtprints ook in visgraat motief tot de stijlvollen en strakke beton en tegellooks. U kunt met een laminaatvloer de sfeer in huis volledig laten aansluiten aan uw persoonlijke voorkeuren.

De prijzen van onze laminaatvloeren lopen uiteen van € 11,95 tot € 39,95 m². De verschillende prijzen ontstaan door de verschillen in slijtwaarden, breedte en lente van de planken, dikte van de laminaat delen, al dan niet een V groef, e de overall en zichtbare en voelbare structuren,

Welke laminaatvloer u het beste kunt kiezen is zeer afhankelijk van uw woonsituatie en hoelang een vloer in uw situatie mee moet gaan. Onze adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze in kleur, uitvoering en gebruiksklasse.

Heeft u intresse in een laminaatvloer met een betonlook bekijk dan de pagina betonlook laminaat en PVC vloeren

Team Vloer Utrecht
Uw vloer, Onze passie