Laminaatvloeren met klik-systeem van Vloer Utrecht

Vloer Utrech. Laminaatvloeren

Laminaatvloeren

Sterk, duurzaam en eenvoudig in onderhoud

Vloer Utrecht laminaat eiken breden delen
Vloer Utrecht laminaat betonlook
Slide
Slide
Slide
Vloeren die jaren meegaan

Met de introductie van de laminaatvloer halverwege de jaren '80 had niemand kunnen bedenken dat deze vloeren immens populair zouden worden. De eerste merken die op de Nederlandse markt kwamen waren Lamett en Pergo. De beide fabrikanten leverden ieder circa 20 kleuren. De fotoprints waren bij lange na niet zo mooi en natuurgetrouw als nu. Clicksystemen waren nog niet uitgevonden. En de V-groef tussen de planken was nog niet bedacht.

Nu ruim 35 jaar later is de keuze in laminaat enorm. Alle laminaatvloeren worden gemaakt met een clicksysteem. De V-groef is een standaard geworden. Laminaat planken hebben nu een zichtbare en voelbare structuur. De delen worden in veel meer verschillende maten gemaakt. Er zijn zelfs vintage (verouderde) laminaatvloeren

Vloer utrecht laminaat brede delen

Laminaat brede delen

Vloer Utrecht laminaat waterbestendig

Geen paniek met een aquaproof laminaatvloer

Waterbestendig laminaat

Laminaatvloeren kunnen best wel wat hebben zo is vocht bij gemiddeld gebruik geen enkel probleem. Maar met de komst van pvc-vloeren werd de vraag naar een laminaatvloer die meer kon hebben groter. Hier hebben de laminaat fabrikanten natuurlijk op in gespeeld. De aquaproof laminaat vloer werd ontwikkeld. Deze laminaatvloeren kunnen beter tegen een langere periode van vocht.

Dus als u of uw kinderen iets te fanatiek zijn met bijvoorbeeld afwassen dan heeft u geen zorgen de vloer kan er tegen. En wat denkt u van een hond die er met zijn drinkbak vandoor gaat en de hele kamer als drinkbak ziet. Geen paniek ook hier zijn de waterbestendige laminaatvloeren tegen bestand.

Onze collectie waterbestendige laminaat vloeren worden geleidelijk groter. We hebben ruim 80 soorten laminaatvloeren in onze collectie die aquaproof zijn.

Onze aquaproof laminaatvloeren zijn in onze showroom voorzien van een herkenningssticker.

Meer dan 200 verschillende laminaatvloeren

Laminaatvloeren zijn in vele kleuren en uitvoeringen leverbaar. Van de mooiste houtprints en visgraatmotief tot stijlvolle en strakke beton- en tegellooks. U kunt met een laminaatvloer de sfeer in huis volledig laten aansluiten aan uw persoonlijke voorkeuren.

Het verschil in prijs ontstaat door de verschillen in slijtwaarden, breedte en lengte van de planken, dikte van de laminaat delen, al dan niet een V-groef, en de overall zichtbare en voelbare structuren.

Welke laminaatvloer u het beste kunt kiezen is zeer afhankelijk van uw. Onze adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze in kleur, uitvoering en gebruiksklasse.

Vloer Utrecht laminaat visgraat eiken licht

Laminaat visgraat eiken licht

Heeft u vragen over onze laminaatvloeren dan kunt u tijdens onze openingstijden contact met ons op nemen, of kom langs in onze showroom. Buiten onze openingstijden kunt u gebruikmaken van ons contactformulier.