Traprenovatie pvc of eiken multiplank

Vloer Utrecht traprenovatie pvc en eiken multiplank

Traprenovatie pvc en eiken

Ook uw trap verdient het om gezien te worden.

Slide
Slide
Slide

Een nieuwe trap zonder slopen? Kies dan voor pvc of eiken traprenovatie.

Uw wilt een nieuwe trap maar u ziet op tegen het sloop en breekwerk? Dan is een traprenovatie de ideale oplossing. Met speciale overzettreden en stootborden bijpassend, wit of zwart maakt u van uw trap zonder breek en sloopwerk een pronkstuk in uw interieur maken.

Vloer Utrecht biedt u de mogelijkheid om uw trap te laten bekleden met pvc traprenovatie of eiken traprenovatie in een keur van kleuren en stijlen.

Bij pvc traprenovatie kunt u kiezen uit diverse houtlooks en betonlook. Onze eiken traprenovatie kan naar keuze worden afgewerkt bijvoorbeeld een naturel, witte grijze of zwart olie.

Vloer utrecht pvc-renovatie

PVC traprenovatie betonlook

Vloer Utrecht eiken traprenovatie

Eiken multiplank overzet treden naturel geolied

Zelf doen of laten plaatsen

Bent u de handige doe-het-zelver dan kunt overwegen om de traprenovatie zelf te gaan doen. Wij zullen u uiteraard graag adviseren over de mogelijkheden en de benodigde gereedschappen.

Heeft u niet de handigheid of de tijd om het zelf te doen dan kunt u gebruikmaken van onze service voor het plaatsen van de traprenovatie door een ervaren stoffeerder.

Of u de traprenovatie zelf wilt gaan plaatsen of laten plaatsen door een ervaren stoffeerder wij hebben voor u een mooie aanbieding pvc traprenovatie of eiken multiplank traprenovatie

Trapleuningen, passend bij uw trap en interieur.

Een trapleuning is natuurlijk belangrijk voor uw veiligheid, maar mag natuurlijk ook stijlvol zijn. Bij een mooie trap hoort ook een mooie trapleuning. Naast de klassieke ronde leuning of hout in sleutelgat model leveren wij ook platte en vierkante trapleuningen. Bij ons kunt u kiezen uit RVS, zwart of eiken hout ,onbehandeld of beuken wit gegrond.

Met een nieuw trapleuning maakt u het totaalplaatje van uw trap compleet.

Het is niet een 100% vaststand gegeven, maar een traprenovatie van ca 14 treden met stootborden is voor onze traprenovatie installateurs tussen een dag en anderhalve dag werk. Is het een rechte trap of zitten er één of twee draaien in uw trap en heeft u nog speciale wensen, u zult begrijpen dat dit alles de tijd bepaalt die wij nodig hebben om uw trap te renoveren.

Heeft u vragen over onze traprenovaties of trapleuningen dan kunt u tijdens onze openingstijden contact met ons op nemen, of kom langs in onze showroom. Buiten onze openingstijden kunt u gebruikmaken van ons contactformulier.