Duette Plissé

Vloer Utrecht. Duette en plissé gordijnen

Raamdecoratie

Duette / Plissé

Slide
Slide
Slide

Duette / Plissé

Duette en plissé zorgen voor een warme sfeervolle uitstraling. En kunnen zeker als u kiest voor een topdown systeem voor een groot deel bijdragen aan uw privacy.

Duette en plissé zijn ook als u een dakraam heeft door middel van speciale geleiders te installeren.

Wij leveren deze raamdecoratie in meer dan 200 verschillende kleuren die zowel transparant (lichtdoorlatend) als verduisterend trendy kleuren.

Deutte en plissé gordijnen

Duette / Plissé standaard

Deutte en plissé gordijnen verschillen

Duette / Plissé

Duette / Plissé de verschillen

Duette en plissé lijken er op elkaar maar er zijn wel een paar verschillen.

De keuze voor een duette of plissé is dus afhankelijk waar u deze wilt gaan plaatsen, wilt verduisteren en of u ze de gehele dag (deels) dicht wilt houden voor uw privacy.

Plissé wordt gemaakt van een enkele laag stof hierdoor blijven de koordjes zichtbaar. De stof is leverbaar van transparant tos (semi) verduisterd.

Een duette bestaat uit 2 laagjes gevouwen stof. Het zijaanzicht doet denken aan een honingraad. De koordjes zijn nauwelijks zichtbaar en de gaatjes zij plissé zichtbaar zijn en bij een duette niet.

De keuze voor een duette of plissé is dus afhankelijk waar u deze wilt gaan plaatsen, wilt verduisteren en of u ze de gehele dag (deels) dicht wilt houden voor uw privacy.

Plissé zijn meer geschikt voor woonkamer en keuken door te kiezen voor een stof die (semi) transparant is. Er blijft zicht naar buiten maar je raam is wel sfeervol aangekleed.

Wilt u juist meer verduisteren in bijvoorbeeld uw slaapkamer dan is een duette een betere oplossing.

Naast de uw keuze voor een duette of plissé zal ook de kleur moeten worden gekozen die past bij u inrichting. Duette en plissé kies je vaak voor een langere periode dus denk aan een toekomst bestendige kleur.

Deutte en plissé gordijnen semi transparant

Plissé (semi) transparant

Duette topdown

Standaard of topdown

Bij de standaard uitvoering blijft de bovenzijde vast in de bak zitten. Bij topdown kunt u de boven en onderzijde afzonderlijk van elkaar omhoog en omlaag zetten afhankelijk van uw wens voor privacy en licht inval

Diverse bediening mogelijkheden

Het openen en sluiten, topdown bediening kan met een SmartCord. Deze bediening is zeer populair en veilig voor kinderen. Of kies voor LightRise eenvoudig met de hand te bedienen en volledig draadloos.

Heeft u vragen over onze raamdecoratie dan kunt u tijdens onze openingstijden contact met ons op nemen, of kom langs in onze showroom om de verschillende mogelijkheden, kleuren en de kwaliteit te bekijken. Buiten onze openingstijden kunt u gebruikmaken van ons contactformulier.