PVC-vloeren met kliksysteem, de stilste vloeren van Vloer Utrecht

Al enige jaren zijn pvc vloer voor u als consument te verkrijgen en net als onze laminaatvloeren zijn deze vloeren in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Van stijlvolle houtprints tot beton en tegellooks. Door gepatenteerde klik-systemen zijn de vloeren eenvoudig te plaatsen zonder dat u de bouwvloeren hoeft te egaliseren. PVC-vloeren met klik-systeem zijn uitermate geschikt te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. De warmte weerstand van onze klik-systeem PVC-vloeren met de speciaal voor vloerverwarming ontwikkelde onderlaag is vergelijkbaar aan een pvc lijm systeem met een goede egalisatie laag.

Een groot voordeel van een PVC-vloer met klik-systeem is dat de vloer niet verlijmd licht aan de bouwvloer. Hierdoor kunt u de vloer eenvoudig verwijderen en verhuizen. Een ander niet te ontkennen voordeel van een PVC-vloer is dat deze minder hard en hol klink dan een laminaatvloer.

PVC-vloer met klik systeem houtlook eiken donker

PVC houtprint eiken klik systeem vloer utrecht

PVC-vloer met klik systeem houtlook eiken naturel

Betonlook midden grijs

PVC-vloer met klik systeem betonlook grijs

PVC-vloeren zijn ruim toepasbaar en passen en elk interieur

Heeft u een oude woning met een houten bouwvloeren ook dan hebben wij een een mooie collectie PVC-vloeren voor u beschikbaar. De PVC laag wordt in dit geval verlijmd op een HDF drager die ook wordt gebruikt bij laminaatvloeren. Met deze combinatie is het mogelijke een dikkere onderlaag te kiezen die de oneffenheden in uw houten bouwvloer beter kan opvangen.

PVC-vloeren zijn er in verschillende uitvoeringen. Mooie beton en tegellooks, stoeren en moderen houtlook planken en niet te vergeten het sjieke visgraat motief.

De levensduur van een PVC-vloer wordt mede bepaald door de dikte van de slijtlaag en het gebruik. Naar aanleiding van het gebruik en uw woonsituatie zullen onze medewerkers u graag adviseren welke slijtlaag voor u het beste in aanmerking komt.

Vloer Utrecht levert u uitsluitend TOP kwaliteit PVC-vloeren van gerenommeerde merken zoals

  • Douwes Dekker
  • Rock-Solid
  • Wicanders en
  • Top-choice

Wilt u meer weten over onze PVC-vloeren kom dan langs bij Vloer Utrecht op de Woonboulevard Kanaleneiland in Utrecht.