Betonlook laminaat en PVC vloeren

Vloer Utrecht. Laminaat en pvc betonlook vloeren

Betonlook vloeren

Waar de sfeer van industrieel en warm elkaar raken

Vloer Utrecht pvc betonlook
Vloer Utrecht pvc betonlook
Slide
Slide
Slide

U interieur voorkeur een industriële sfeer. Zwart metaal gecombineerd met warme houtkleuren en om dit af te maken een betonvloer. Natuurlijk is een echte betonvloer het mooiste maar niet altijd mogelijk of aanwezig. Een ander nadeel van een echte betonvloer is dat deze zeer koud aanvoelen. Heeft u een oude woning met een houtenbouwvloer dan een betonvloer wel mogelijk maar erg duur.

Wij hebben een goede tussen oplossing! Laminaat en PVC vloeren met een betonlook. Bij ons vindt u een grote collectie betonlook vloeren in diverse kleuren en maten.

Betonlook pvc

Betonlook laminaat

Onze laminaat betonlook vloeren.

Betonlook laminaatvloeren zijn er in verschillend kleuren en uitvoeringen. Uiteraard zijn deze vloer geschikt voor het gebruik in combinatie met vloerverwarming.

Wist u dat wij ook betonlook laminaat in aquaproof (waterbestendige) uitvoeringen leveren.

Onze PVC betonlook vloeren.

Wij leveren pvc-vloeren in lijm (dryback) en klik-systeem (ook wel pvc kliklaminaat genoemd). Zowel de lijm als het kliksysteem worden gemaakt in het trendy betonlook. Wilt u meer weten over de verschillen tussen lijm en klik-systemen kom dan langs in onze showroom of lees meer over deze vloer op de pagina pvc lijm en klik systemen.

Heeft u vragen over onze betonlook laminaat of pvc-vloeren dan kunt u tijdens onze openingstijden contact met ons op nemen, of kom langs in onze showroom. Buiten onze openingstijden kunt u gebruikmaken van ons contactformulier.