fbpx

Parket, laminaat en pvc visgraat vloeren van Vloer Utrecht

Slide

Parket, laminaat en
pvc visgraat vloeren

Slide

Visgraat is één van de meest oudste patroonvloeren en is weer helemaal terug. Niet verwonderlijk want in steeds meer media en advertenties kom je deze vloeren tegen. Ook door de introductie van pvc en laminaat visgraat vloeren zijn deze vloeren mateloos populair. Veel mensen, ook de jongere weten de visgraat vloeren weer te vinden.

De reden is simpel, een visgraat vloer is tijdloos. Al eeuwen geleden werden en deze vloeren gekocht door de klant die zich dit kom permitteren. Nu is een visgraat vloer veel toegankelijker geworden. Dit heeft met name te maken met de pvc en laminaat visgraat vloeren. Deze vloeren zijn goedkoper dan echt hout en door het klik systeem voor de doe-het-zelver die de tijd heeft en wil nemen goed zelf te plaatsen

Vloer Utrecht multiplank eiken blank invisible geolied

Multiplank eiken visgraat blank geolied

Lamelparket eiken gerookt olie naturel

PVC visgraat eiken grijs

Lamelparket eiken gerookt olie naturel

Laminaat visgraat eiken naturel

Visgraat in diverse kleuren en stijlen

Door de komst van de laminaat en pvc visgraat vloeren zijn er veel meer kleur mogelijkheden dan u voor mogelijk kunt houden. Van diep bruine kleuren tot modern grijs en wit eiken. Onze visgraat vloeren zijn in verschillende maatvoering te leveren. Met name de grote visgraat delen zijn enorm populair, door de grotere delen wordt de visgraat uit de klassieke hoek gehaald en heeft de vloer een veel modernere uitstraling.

In tegenstelling tot enkele jaren geleden wordt de visgraat vloer van muur tot muur geplaatst. Het kader (de klassieke band en bies) wordt eigenlijk niet meer gebruikt. Door de vloer van muur tot muur te plaatsen zal dit een positief effect hebben op de ruimtelijke werking.

Vloer Utrecht multiplank eiken blank invisible geolied

Multiplank eiken visgraat XXL naturel geolied

Lamelparket eiken gerookt olie naturel

Laminaat visgraat eiken donker

Lamelparket eiken gerookt olie naturel

PVC visgraat eiken licht

Is een visgraatvloer uw vloer

Past een visgraat vloer bij u woning. Is een echt houten visgraat uw vloer of past een pvc of laminaat visgraat beter bij uw persoonlijke smaak. Deze vragen zullen wij graag bij ons in de showroom aan de hand van onze collectie borden met u bespreken.

Kom naar onze showroom op de Woonboulevard Utrecht voor de volledige collectie

Team Vloer Utrecht
Uw vloer, Onze passie