Parket, laminaat en pvc visgraat vloeren van Vloer Utrecht

Vloer Utrecht. Parket, laminaat en pvc visgraat vloeren

Parket, laminaat en pvc visgraat vloeren

Een klassiek patroon, maar toch erg modern.

Slide
Slide
Slide
Slide
Visgraat vloeren klassiek en toch zeer modern

Visgraat is één van de meest oude patroonvloeren en is weer helemaal terug. Niet verwonderlijk want in steeds meer media en advertenties kom je deze vloeren tegen. Ook door de introductie van pvc en laminaat visgraat vloeren zijn deze vloeren mateloos populair. Veel mensen, ook de jongere generatie weten de visgraatvloeren weer te waarderen.

De reden is simpel, een visgraat vloer is tijdloos. Al eeuwen geleden werden deze vloeren gekocht door de klanten die zich luxe konden permitteren. Nu is een visgraat vloer veel toegankelijker geworden omdat ze in pvc en laminaat te verkrijgen zijn. Dat is goedkoper dan echt hout en door het clicksysteem voor de doe-het-zelver die de tijd heeft en wil nemen door jezelf nog eens goed zelf te plaatsen.

Vloer Utrecht multiplank eiken blank invisible geolied

Multiplank eiken visgraat blank geolied

Lamelparket eiken gerookt olie naturel

PVC visgraat eiken naturel

Visgraat in diverse kleuren en stijlen

Door de komst van pvc en laminaat is de keuze reuze. Van diep bruine kleuren tot modern grijs en wit eiken. Onze visgraatvloeren zijn in verschillende maatvoeringen te leveren. Met name de grote visgraat delen zijn enorm populair, door de grotere delen wordt de visgraat uit de klassieke hoek gehaald en heeft de vloer een veel modernere uitstraling.

In tegenstelling tot enkele jaren geleden wordt de visgraat vloer van muur tot muur geplaatst. Het kader (de klassieke band en bies) wordt bijna niet meer gebruikt. Door de vloer van muur tot muur te plaatsen zal dit een positief effect hebben op de ruimtelijke werking.

Is een visgraatvloer uw vloer

Omdat er zoveel materiaal, kleur- en stijlkeuze is nodigen wij u van harte uit in onze showroom. Dan kunnen wij u op basis van uw persoonlijke woonwensen een goed advies geven uit onze volledige collectie.

Lamelparket eiken gerookt olie naturel

Laminaat visgraat eiken donker

Heeft u vragen over onze visgraatvloeren dan kunt u tijdens onze openingstijden contact met ons op nemen, of kom langs in onze showroom.
Buiten onze openingstijden kunt u gebruikmaken van ons contactformulier.