PVC betonlook en tegellook

PVC-vloeren zijn er in verschillende kleuren en uitvoeringen. De laatste trend op dit gebied zijn de PVC-vloeren met betonlook en tegellook.

Natuurlijk hebben wij een mooie collectie betonlook en tegellook PVC-vloeren in onze collectie. Deze vloeren worden geleverd met een klik-systeem (ook wel PVC klik-laminaat genoemd). Door het klik-systeem hoeft uw bouwvloer in de meeste gevallen niet te worden geëgaliseerd.

Onze PVC-vloeren, dus ook onze beton en tegellooks zijn zeer door de lage warmte weerstand uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Heeft u een modern, insustrieel of klassiek interieur en u bent opzoek naar een PVC-vloer met een beton of tegellook kom dan langs bij ons in de showroom. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien en zullen u verder adviseren over onze PVC vloeren

Team Vloer Utrecht
Uw vloer, onze passie

PVC betonlook

Vloer Utrecht PVC betonlook

PVC betonlook

Betonlook midden grijs

Betonlook in diverse kleuren

Onze betonlook vloeren worden geleverd in de meest uiteenlopende en trendy kleuren en structuren. Van licht tot donker grijs, fijn gestructureerd tot grove industriële look. Voor elke woonstijl is er wel een kleur die past bij uw persoonlijke smaak. Hieronder enkele voorbeelden van ons uitgebreide beton en tegellook pvc series

PVC tegel look beige

PVC kliklaminaat beton beige

PVC tegel look donker grijs

PVC kliklaminaat beton donker grijs

PVC tegel look licht grijs

PVC kliklaminaat beton licht grijs

PVC tegel look taupe

PVC kliklaminaat beton Taupe

PVC betonlook zinc beige

PVC kliklaminaat zinc beige

PVC betonlook zinc bruin

PVC kliklaminaat zinc bruin

PVC betonlook zinc donker grijs

PVC kliklaminaat zinc donker grijs

PVC betonlook zinc koper

PVC kliklaminaat zinc koper