Parket, laminaat, pvc en kurkvloeren regio Utrecht

Vloer Utrecht. Parket, laminaat, pvc, kurk vloeren, traprenovatie en raamdecoratie

Parket, laminaat, pvc, kurkvloeren en traprenovatie

Een nieuwe vloer of uw trap renoveren Vloer Utrecht is centraal gelegen aan de A12 dus snel bereikbaar

Slide
Slide

Bent u op zoek naar een mooie parket, laminaat, pvc, kurkvloer of uw wilt uw trap renoveren en u woont in de regio Utrecht dan hebben wij de de aanbieding die waar u naar opzoek bent.

Ook voor raamdecoratie hoeft u niet ver te rijden. Vloer Utrecht heeft raamdecoratie die voor u op maat wordt gemaakt

Vloer Utrecht levert en plaatst in groot gebeid rond Utrecht. Dus als u woont of gaat wonen in bijvoorbeeld Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Maarssen, Breukelen, de Meern of Vleuten dan is het voor u maar een klein stukje naar onze showroom. Maar ook als u iets verder woont in bijvoorbeeld Woerden, Veenendaal, Amersfoort, of Hilversum is het zeker de moeite waard om bij ons langs te komen.

De Showroom van Vloer Utrecht is gelegen centraal direct aan de A12 op de Woonboulevard Kanaleneiland. Komend vanaf de A12 volgt u de afslag Jaarbeurs, en dan gaat u linksaf de Woonboulevard op. Op de Hollantlaan de rechterrijbaan kiezen en dan de eerste linksaf de Vrielantlaan op. Na ca 200 meter vindt u onze Showroom aan uw linkerhand.

Voor onze winkel kunt u op onze terrein gratis parkeren. Wij ontvangen u graag de koffie of thee staan voor u klaar.

Heeft u vragen over onze vloeren of traprenovatie dan kunt u tijdens onze openingstijden contact met ons op nemen, of kom langs in onze showroom.
Buiten onze openingstijden kunt u gebruikmaken van ons contactformulier.