Extra breed laminaat met v groef

Extra breed laminaat met V Groef

Laminaatvloeren zijn nog altijd één van de meest verkochte vloeren in Nederland. Begrijpelijk want een laminaatvloer is mooi, strek en eenvoudig in onderhoud. Daarnaast is een laminaatvloer voordeliger dan een pvc of parketvloer. U wist waarschijnlijk al dat laminaat wordt gemaakt in vele kleuren en uitvoeringen. Een trend die wij alleen maar zien groeien zijn de extra brede laminaat planken. En dat is niet verwonderlijk, een brede plank geeft een ruimtelijke werking en door de v groef zijn laminaatplanken bijna niet meer van echt te onderscheiden.

Zijn X-tra brede laminaatvloeren duurder.

Een extra brede laminaatvloer is zeker niet per definitie duurder dan de standaard planken van 19cm breed. Wanneer wij voor u op zoek gaan naar deze trendy vloeren zoek wij ook naar de beste prijs die wij u kunnen geven. Naast onze ruime standaard collectie X-tra brede lamiaatvloeren hebben wij ook een mooi serie die wij tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden. Ook deze aanbiedingen krijgen een volledige fabrieksgarantie tot wel 25 jaar.

Op onze pagina laminaat aanbiedingen hebben wij een paar voorbeelden staan in onze showroom hebben wij er nog veel meer.

Zijn deze laminaatvloeren ook geschikt voor vloerverwarming.

Hier kunnen wij u een makkelijk antwoord op geven. Dit is een uitgebreide Ja. Waarom is dit antwoord voor ons makkelijk te geven, eenvoudig alle laminaatvloeren die wij verkopen zijn geschikt voor vloerverwaming dit heeft niets met de uitvoering te maken. Belangrijk is wel gebruik te maken van een onderlaag die samen met de door u gekozen laminaatvloeren zorg draagt voor een optimaal rendement.

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op. Wilt u deze vloer life bewonderen kom dan naar onze showroom op de Woonboulevard Kanaleneiland in Utrecht direct aan de A12.