fbpx

Parket, laminaat en PVC-vloeren in cominatie met vloerverwarming

Slide

Onze vloeren in combinatie
met vloerverwarming.

Slide

Veel nieuwbouwwoningen worden standaard voorzien van vloerverwaming en dat is niet verwonderlijk. Vloerverwaming energie zuinig en zeer comfortabel. Het grote voordeel van vloerverwarming is dat de warmte over de gehele vloer uitstraalt, hierdoor is uw woning zeer gelijkmatig verwarmt.

U heeft of krijgt een woning met vloerverwarming en u wilt een nieuwe vloer wat is dan mogelijk. In onze geval kunnen wij zeggen na genoeg ons hele programma vloeren zijn uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwaming. Natuurlijk zijn verschillen tussen de verschillende vloeren. Bij een bezoek aan onze showroom zullen wij u graag informeren over de alle mogelijkheden en verschillen

U heeft geen vloerverwaming maar u zou dit wel graag willen

In uw woning is geen vloerverwarming maar alleen een koude beton vloer. Dan kunt u een vloerverwarming laten invrezen. Misschien verwacht u dit niet van een parket bedrijf maar ook hier kunnen wij u in voorzien. Wij werken samen met een groot erkend vloerverwarming bedrijf en kunnen de combinatie van de door u gekozen vloer perfect afstemmen op een vloerverwarmingssysteem. Wij adviseren u dan ook graag in de mogelijke combinaties.

Vloer Utrecht en vloerverwarming een warme combinatie.

Team Vloer Utrecht
Uw vloer, Onze passie