Het laatste nieuws over parket, laminaat en pvc vloeren

VTwonen pvc vloeren

Nu bij ons in de showroom de nieuwe collectie pvc-vloeren van VTwonen.

De stylisten van VTwonen hebben goed gekeken naar de huidige trend in kleuren en structuren. Mooie strakke houtprints, in brede delen van 30cm visgraat of hongaarsepunt. Verfijnde beton en composite tegels voor een industriële look. De pvc-vloeren uit deze VTwonen collectie zijn leverbaar in zowel dryback (plak, lijm) of klik systeem.

En wilt u uw interieur helemaal afmaken dan zijn alle kleuren ook leverbaar als traprenovatie.

Kom naar onze showroom op de woonboulevard Utrecht om deze nieuwe pvc collectie te bekijken en voor verder advies.

Team Vloer Utrecht
Uw Vloer, Onze passie

Nieuwe collectie king size laminaat

De vraag naar brede delen laminaat wordt steeds groter, dit is niet verwonderlijk. Brede delen laminaat geven een rustiger beeld dan de traditionele maat van 15 of 19cm. De laatste jaren zagen wij de ontwikkeling van brede delen groeien, steeds meer laminaatvloeren werden gemaakt op 24cm breed.

U als consument zag al snel de meer waarde van deze brede laminaatdelen, en vroeg steeds vaker of er nog bredere delen mogelijk waren. Tot nu hadden fabrieken nog niet de mogelijkheid om nog bredere laminaatdelen te maken.

Daar is dus nu verandering in gekomen. Met trots presenteren wij u dan ook een nieuwe collectie king size laminaat delen van ruim 32cm breed in 6 verschillende kleuren. Deze delen wij voorzien van een 4 zijdige V groef en uiteraard met een click-systeem. Net als al onze ander laminaatvloeren zijn ook deze super brede delen geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming.

Kom naar onze showroom voor meer informatie

Team Vloer Utrecht
Uw Vloer, Onze passie

 

 

King size laminaat de trend voor dit najaar

De eerste laminaat vloeren die rond 1990 op de Nederlandse markt kwamen waren ca19 cm breed. Jaren lang was dit de standaard breedte maat van alle laminaat vloeren.

Sinds enkele jaren komen er steeds meer verschillende bredere laminaat delen. Van de standaard 19cm breed werd de stap gezet naar 24cm breed. Dit was en is een groot succes, u wist deze bredere laminaat snel te waarderen.

Nu is de volgende stap gezet. Laminaat delen met een plank breedte van ruim 32cm. Langzaam maar zeker komen er in deze KING SIZE laminaat delen meer en meer kleuren. Wij hebben op dit moment 8 verschillende kleuren in ons assortiment opgenomen.

Kom langs bij ons in de showroom en bekijk ons BREDE progamma X-TRA brede en KING SIZE laminaat vloeren

Team Vloer Utrecht
Uw Vloer, Onze Passie

Multiplank Hongaarse Punt

Hongaarse Punt een alternatief voor Visgraat.

U bent opzoek naar een patroonvloer richting visgraat maar dan toch net anders. Heeft u dan al gedacht aan een Hongaarse Punt. Deze vloer heeft alles van een visgraat vloer maar valt toch meer op door dat de korte zijde in een verstek zijn gezaagd.

Vloer Utrecht heeft voor u dit patroon opgenomen in zijn collectie. De multiplank delen van de Hongaarse Punt zijn 15cm breed en 75 lang en ca 14mm dik. De toplaag gemaakt van eiken hout heeft een dikte van ca 3mm en wordt geleverd in drie olie kleuren, te weten naturel, wit en blank (invisible) geolied.

Is een visgraat vloer het net niet voor u dan is een Hongaarse Punt het net wel

Wilt u dit patroon in het echt zien kom dan langs bij ons in de showroom, wij zullen u graag verder informeren over deze en natuurlijk onze andere bijzondere vloeren

Team Vloer Utrecht
Uw vloer, Onze passie

Multiplank eiken Hongaarse punt naturel geolied

Blank geolied eiken is het nieuwe wit

De trend in afwerking van eiken vloeren is blanke (invisible) olie. Door de speciale olie behoud het eiken bijna zijn oorspronkelijke kleur en blijft mooi licht.

Blanke olie is inmiddels de plaatsvervanger geworden van wit geolied vloeren. Natuurlijk worden er nog steeds wit geoliede vloeren geleverd want niet iedereen wil de look van een onbehandelde vloer.

Blank (invisible) eiken geoliede vloeren zijn leverbaar in brede delen van 19 tot 30cm, Multiplank visgraat vloeren en Multiplank eiken hongaarsepunt.

Bent u op zoek naar een mooie lichte vloer maar deze mag niet wit zijn dan is een blank geoliede eiken vloer zeker iets voor u.

Kom naar onze showroom en bekijk onze collectie lamelparket en multiplank vloeren in alle afwerkingen

Team Vloer Utrecht
Uw vloer, onze passie

 

 

Blank (invisible) geolied is het nieuwe wit

Laminaat betontegel donker grijs

Laminaat en pvc beton en tegellooks de trend van 2019

Een strakke industriële betonlook is de trend voor 2019.

U kunt voor deze look natuurlijk kiezen voor echt beton of een gietvloer. Helaas zijn er situaties waar in dit niet wenselijk is of niet kan. Als u woon of gaat wonen in een appartement dient u een vloer te plaatsen met een 10db geluid reductie. Dit kan niet met beton of een gietvloer. De laatste zijn ook niet toepasbaar als i een oude houten bouwvloer heeft.

De oplossing beton en tegellook van laminaat of pvc. Onder deze vloeren kunt u een onderlaag gebruiken dien voldoet aan de 10db norm voor appartementen. Heeft u een houten bouwvloer dan kunt u in veel gevallen voor een dikkere onderlaag kiezen.

Vloer Utrecht heeft deze trend nauwlettend in de gaten gehouden en zijn collectie uitgebreid met diverse laminaat en pvc-vloeren. Onze PVC beton en tegellooks zijn in de meeste gevallen ca 60 x 60cm. Laminaat beton en tegellooks zijn in diverse maten leverbaar. de standaard maat van ca 19 x 120cm. of 30 x 120cm. Het tegelformaat van ca 30 x 60 en de XXL tegels van 60 x 120cm.

Vloer Utrecht heeft ca 20 laminaat vloeren met betonlook en 30 verschillende uitvoeringen in pvc betonlook

Heeft u deze trend in uw gedacht voor een nieuwe vloer. Kom dan naar onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken.

Betonlook midden grijs

Betonlook midden grijs

Betonlook donker grijs

Betonlook donker grijs

Tegellook licht bruin