Parket, laminaat, pvc-vloeren Veenendaal

Bent u opzoek naar een nieuwe parket, laminaat of pvc-vloer of overweegt u uw trap te laten renoveren? Dan bent u bij Vloer Utrecht aan het goede adres. Onze showroom is gevestigd op de Woonboulevard kanaleneiken in Utrecht direct aan de A12, dat is nog geen 30 minuten vanaf Veenendaal,

Ons assortiment.

Parketvloeren

Bij ons vindt u een ruime collectie lamelparket en multiplankvloeren in brede delen, visgraat of hongaarsepunt. Deze vloer zijn in de meest uiteenlopende kleuren leverbaar, van naturel tot wit maar ook gerookt en gerookt wit geolied en als u voor een licht kleur wilt gaan maar wit net te licht vind dan is blank geoliede een kleur die zeker in uw smaak zal vallen. Voor de liefhebber leveren wij ook diverse verouderde vloeren die weer in meerder kleuren leverbaar zijn. Onze verouderde vloeren worden bv grijs, donker bruin, naturel en geborsteld wit geolied geleverd.

Laminaatvloeren

Laminaatvloeren hebben zich bewezen eenvoudig te zijn in onderhoud en installatie. Door de vele kleur mogelijkheden en uitvoeringen is er altijd wel een laminaatvloer die past bij uw persoonlijke smaak en interieur. Laminaatvloeren worden geleverd in brede delen tot wel 32cm, beton en tegellooks en visgraat. Wij hebben in onze showroom meer dan verschillende laminaatvloeren in diverse prijsklasse.

PVC-vloeren

De kracht van een pvc-vloer is toch wel dat deze stiller zijn dan laminaatvloeren. Ook zijn pvc-vloeren net als laminaatvloeren eenvoudig in onderhoud en als u een pvc-vloer kiest met een kliksysteem zijn deze vloeren ook eenvoudig zelf te plaatsen. Mocht uw voorkeur uitgaan naar een plak pvc dan is het zelf plaatsen minder eenvoudig. Als u bij ons langs komt zullen wij u het verschil graag uitleggen.

Ook pvc vloeren worden in een keur van kleuren en structuren geleverd. Stijlvolle visgraat vloeren, stoere brede delen en trendy betonlook vloeren.

Traprenovatie

Is uw trap uw een door in het oog, laat deze dan renoveren met echt hout, laminaat of pvc. Natuurlijk is ons traprenovatie programma in vele kleuren en uitvoeringen leverbaar. En een groot voordeel van renoveren is dat uw trap niet gesloopt wordt.

Dus als u woont of gaat wonen in Veenendaal of een plaats in de buurt zoals Ede, Wageningen, of Rhenen. Kom dan naar Vloer Utrecht op de woonboulevard Kanaleneiland.

 

Vloer Utrecht
Uw vloer, Onze Passie