Voor de mooiste parket, laminaat, pvc en kurkvloeren in de regio Amersfoort

Gemeente zoals Leusden, Hoevelaken, Nijkerk, Soest, Zeist, Maarn en Doorn zijn mooi gelegen rondom de keistad Amersfoort en vanuit de regio Amersfoort is het niet meer dan 30 minuten rijden naar de Woonboulevard Utrecht. 30 Minuten zijn er slechts nodig om bij ons in de showroom de mooiste en grootste collectie parket (lamelparket en multiplanken), laminaat, pvc en kurkvloeren van Midden Nederland te kunnen bewonderen.

Parketvloeren

In onze collectie lamelparket en multiplanken vindt u het mooiste eiken hout afgewerkt met de beste kwaliteit olie in de meest trendy kleuren en uitvoeringen. Brede delen van ca 19 tot wel 30cm breed en diverse multiplank en lamelparket visgraat vloeren. En natuurlijk niet te vergeten de verouderde parketvloeren.

Laminaatvloeren

Onze laminaatvloeren zijn leverbaar in hout, beton en tegellooks. U kunt kiezen uit diverse lengte en breedte maten, met en zonder V groef en net als in onze collectie parketvloeren zijn ook laminaatvloeren in het klassieke maar op dit moment erg populaire visgraat patroon leverbaar.

PVC-vloeren

De trend van dit moment in kunststof vloeren zijn toch wel PVC-vloeren. Deze vloeren zijn sterk en vooral erg stil. Onze PVC-vloeren worden geleverd met een klik-systeem en worden hierdoor ook wel PVC klik-laminaat genoemd. Het grote voorveel van een klik-systeem is dat u de bouwvloer in tegelstelling tot lijm PVC in de meeste gevallen niet hoeft te egaliseren. PVC-vloeren worden net als laminaatvloeren gemaakt in hout, beton en tegellooks. Naast de houtlooks in brede delen zijn er ook diverse PVC visgraat vloeren in ons assortiment te vinden.

Kurkvloeren

Terug van weggeweest zijn kurkvloeren. Deze vloeren zijn door de positieve eigenschappen van kurk warm, comfortabel en milieuvriendelijk. De kurkvloeren in onze collectie zijn voorzien van een klik-systeem en leverbaar in diverse kleuren en uitvoeringen.

Meer informatie

De medewerkers van Vloer Utrecht geven u graag alle informatie over alle parket, laminaat, pvc en kurkvloeren die wij graag leveren en indien gewenst plaatsen als u woont of gaat wonen in de regio Amersfoort. Ook kunt u bij ons terecht als u vragen heeft over een vloer in combinatie met vloerverwaming. En zelfs als u geen vloerverwarming heeft maar dit wel graag zou willen ook dan kunt u terecht bij Vloer Utrecht.

En bent u opzoek in de regio Amersfoort naar een mooie aanbieding ook dan zult u bij Vloer Utrecht de vloer vinden die geheel aansluit bij uw persoonlijke smaak en interieur. Mocht u geen tijd hebben de vloer zelf te plaatsen maak dan gebruik van onze legservice en deze legservice is bij heel veel vloeren GRATIS.

Graag tot ziens

Team Vloer Utrecht
Uw vloer, onze passie