Vloer Utrecht op de woonboulevard Kanaleneiland Utrecht

Slide

PVC vloeren van Vloer Utrecht op de woonboulevard

Slide

Op uw zoektocht naar een pvc-vloer zult u zeker de web-site van Woonboulevard Utrecht zijn tegen gekomen. Dit is niet zo verwonderlijk, de Woonboulevard is één van de grootste in Nederland en u vindt er dan ook alles voor de inrichting van uw woning.

Laten wij van Vloer Utrecht nu op de Woonboulevard zitten en voor u een mooie uitgebreide collectie PVC-vloeren in onze showroom hebben. Door onze centrale ligging in Utrecht is onze showroom altijd dichtbij en zijn onze PVC-vloeren snel bij u thuis.

Onze PVC-vloeren worden ook wel PVC kliklaminaat genoemd. Dit komt door dat de PVC vloer is voorzien van een kliksysteem zoals bij de meeste laminaatvloeren al jaren gebruikelijk is. Deze PVC-vloeren worden "zwevend" geplaatst op een speciale onderlaag. De combinatie van de PVC-vloer en de speciale onderlaag maken deze vloeren bijzonder geschikt voor het gebruik in combinatie met vloerverwaming. Een ander groot voordeel is dat u in de meeste gevallen uw bouwvloer niet hoeft te egaliseren.

Onze PVC-vloeren zijn leverbaar in een keur van kleuren en structuren. Denk hierbij aan de mooiste hout, beton en tegellooks. Ook worden de PVC-vloeren geleverd die in een visgraat of Hongaarse punt geplaatst kunnen worden

Bent u benieuwd naar onze collectie kom dan langs in onze showroom op de Woonboulevard Kanaleneiland in Utrecht gelegen direct aan de A12

Parkeren is gratis net als ons advies en de koffie.

Team Vloer Utrecht
Uw vloer, Onze passie