fbpx

PVC visgraat

Vroeger was een visgraat vloer alleen voor de allerrijkste Nederlanders. Gelukkig zijn visgraat vloeren tegenwoordig een stuk goedkoper. En met de intrede van PVC vloeren ook nog een veel eenvoudiger in het gebruik en onderhoud. Onze PVC visgraat vloeren zijn leverbaar in de meest uiteenlopende kleuren, van klassiek eiken tot meerdere grijs kleuren.

 

PVC visgraat met bies

In een traditioneel geplaatste eiken houten visgraat vloer wordt vaak een band en bies geplaatst. PVC visgraat vloeren hebben een veel moderne uitstraling en om deze uitstraling zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen worden banden en biezen in het algemeen niet gebruikt. De PVC visgraat wordt van muur tot muur geplaatst en afgewerkt met een plint of afwerklijst naar keuze Door geen gebruik te maken van een band en bies zal uw ruimte groter lijken.

 

PVC stroken visgraat

Het grootste deel van de PVC vloeren wordt geleverd en gelegd in lange brede stroken. Door deze PVC stroken kleiner te maken krijgen wij het visgraat partoon. De lange PVC stroken en de PVC visgraat stroken worden dus op een gelijke manier gemaakt alleen de lengte en breedte maat aangepast.

 

 

Ook een visgraat past in elk interieur

Door dat PVC vloeren in de modernste kleuren kunnen worden gemaakt kunt u de PVC visgraat vloer kiezen die volledig aansluit op uw woonstijl. Warme naturel kleuren passen prima bij landelijk sfeer terwijl de grijs kleuren het erg goed doen gecombineerd met industriële meubels. En wilt u zich helemaal later gaan dan kunt u ook nog verschillende kleuren combineren.

PVC visgraat kliksysteem vloer utrecht

PVC visgraat en vloerverwarming

Door de geringe dikte van de PVC vloeren zijn deze bijzonder geschikt in combinatie met vloerverwarming. De warmte weerstand is laag dus de opwarmtijd is kort. Ook als u kiest voor een PVC visgraat vloer met een klik-systeem is de warmte weerstand nog altijd veel lager dan bijvoorbeeld een parketvloer en ook een echte parketvloer kan zonder het comfort van de vloerverwarming te niet te doen geplaatst worden op een vloer met vloerverwarming.

 

PVC vloeren inclusief leggen

Een visgraat vloer leggen is geen eenvoudige klus, het vereist kennis en ervaring. Niet iedereen zal daarom een PVC visgraat vloer zelf kunnen leggen. Geen zorgen wij hebben deze kennis wel in huis. U kiest de PVC visgraat die het beste past bij uw interieur en wij zorgen dat de vloer vakkundig wordt gelegd.

 

PVC visgraat in een appartement

Onze PVC vloeren zijn voorzien van een klik verbinding en kunnen dus in combinatie met een een geschikte onderlaag gebruikt worden in een appartement. In de meeste gevallen kunnen wij de vloer totaal door leggen. Dus geen hinderlijke drempels meer in uw woning.

 

PVC visgraat van eiken licht tot grijs eiken

Wij laten u in onze showroom graag kennis maken met onze PVC visgraat vloeren. U zult verbaasd zijn over de mogelijkheden in kleur, structuur, en maatvoering. De natuurlijke kleuren zoals eiken licht en eiken donker zijn mogelijkheden maar ook licht en donkergrijs eiken. Wij delen graag onze kennis en zullen u bij en bezoek aan onze showroom volledig adviseren over de verschillende mogelijkheden. Heeft u niet de ervaring of tijd om een vloer zelf te plaatsen maak dan gebruikt van onze professionele legservice. Onze parketteurs nemen u graag het werk uit handen.

Voor ons adres en openingstijden klik hier

Vloer Utrecht
Uw vloer, Onze passie