PVC visgraat

Vloer Utrecht. PVC visgraat vloeren

PVC visgraat vloeren

voor een sfeervol, speels en gezellige woonstijl is een visgraat vloer uniek.

PVC visgraat eiken naturel
Slide
Slide

Onze pvc visgraat vloeren

Vroeger was een visgraatvloer alleen voor de allerrijkste Nederlanders. Gelukkig zijn visgraat vloeren tegenwoordig een stuk goedkoper. En met de intrede van PVC vloeren ook nog een veel eenvoudiger in het gebruik en onderhoud. Onze PVC visgraatvloeren zijn leverbaar in de meest uiteenlopende kleuren, van klassiek eiken tot meerdere grijs kleuren.

Visgraat met band en bies

In een traditioneel geplaatste eiken houten visgraat vloer wordt vaak een band en bies geplaatst. PVC visgraat vloeren hebben een veel moderne uitstraling en om deze uitstraling zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen worden banden en biezen in het algemeen niet gebruikt. De PVC visgraat wordt van muur tot muur geplaatst en afgewerkt met een plint of afwerklijst naar keuze Door geen gebruik te maken van een band en bies zal uw ruimte groter lijken.

pvc visgraat eiken naturel select

PVC visgraat eiken naturel select

pvc visgraat eiken donker robuust

pvc visgraat eiken donker robuust

Van stoken tot visgraat.

Het grootste deel van de PVC vloeren wordt geleverd en gelegd in lange brede stroken. Door deze PVC stroken kleiner te maken krijgen wij het visgraat partoon. De lange PVC stroken en de PVC visgraat stroken worden dus op een gelijke manier gemaakt alleen de lengte en breedte maat aangepast.

Visgraat past bij ieder woonstijl

Door dat PVC vloeren in de modernste kleuren kunnen worden gemaakt kunt u de PVC visgraat vloer kiezen die volledig aansluit op uw woonstijl. Warme naturel kleuren passen prima bij landelijk sfeer terwijl de grijs kleuren het erg goed doen gecombineerd met industriële meubels. En wilt u zich helemaal later gaan dan kunt u ook nog verschillende kleuren combineren.

PVC visgraat en vloerverwarming

Door de geringe dikte van de PVC vloeren zijn deze bijzonder geschikt in combinatie met vloerverwarming. De warmte weerstand is laag dus de opwarmtijd is kort. Ook als u kiest voor een PVC visgraat vloer met een klik-systeem is de warmte weerstand nog altijd veel lager dan bijvoorbeeld een parketvloer en ook een echte parketvloer kan zonder het comfort van de vloerverwarming te niet te doen geplaatst worden op een vloer met vloerverwarming.

PVC visgraat vloeren plaatsen

Een visgraat vloer plaatsen is geen eenvoudige klus, het vereist meer tijd dan brede delen. Niet iedereen zal daarom een PVC visgraat vloer zelf kunnen of willen plaatsen. Geen zorgen wij hebben deze kennis wel in huis. U kiest de PVC visgraat die het beste past bij uw interieur en wij zorgen dat de vloer vakkundig wordt gelegd.

pvc en vloerverwarming

PVC met vloerverwarming

Heeft u vragen over onze pvc visgraatvloeren dan kunt u tijdens onze openingstijden contact met ons op nemen, of kom langs in onze showroom.
Buiten onze openingstijden kunt u gebruikmaken van ons contactformulier.