fbpx

PVC betonlook

Een industriële look van een betonnen vloer is op dit moment erg in trek, zeker in een moderne woning. Echter het nadeel van echt beton zal de liefhebber van deze woontrend vaak tegenhouden. Beton is koud, hard en er komen scheuren en barsten in.

Toch heeft een beton in combinatie met een industriële look een bijzonder mooie sfeer. Wilt u geen afscheid nemen van deze stijl en u wilt u vloer die comfortabel is, eenvoudig in onderhoud en warm aanvoelt dan zijn onze PVC-vloeren met een betonlook de vloeren waar u naar opzoek bent. Deze vloeren beiden u de sfeer waar u naar opzoek bent en zijn een geweldig alternatie voor beton

 

PVC betonlook naadloos

PVC vloeren zijn door de huidige technieken bijna niet meer van echt te onderscheiden. De betonlook tegels worden met grote nauwkeurigheid gemaakt waar door deze nagenoeg naadloos sluiten. PVC betonlook vloeren zijn 100% bestand tegen vocht en door de nagenoeg naadloze aansluiting zeer geschikt voor alle ruimte zoals keuken, gang badkamer en woonkamer. Door de nagenoeg naadloze aansluiting is een schoonmaken van deze vloeren een appeltje en een eitje. Zachte bezem, stofwisser en regelmatig vochtig afnemen is het enige wat u hoeft te doen.

 

 

Klik en lijm pvc vloeren met betonlook

PVC vloeren worden gemaakt in klik en lijm systemen. Beide systemen zijn zeer geschikt voor het gebruik in combinatie met vloerverwarming. Een groot voordeel van een kliksysteem is dat in de meeste gevallen de bouwvloer niet hoeft te worden gelegaliseerd en de vloer is sneller te plaatsen. Ook is het plaatsen van een klik pvc vloer net als een laminaatvloer voor een doe-het-zelver goed te doen. Bij een lijm systeem is echt meer ervaring vereist om de vloer goed te egaliseren en pvc stroken of betonlook tegels verlijmen is zeker niet eenvoudig.

 

Prijzen PVC beton look

De prijzen van PVC vloeren variëren van ca € 25,00 tot  50,oo per m2. De prijs is afhankelijk van de lengte en breedte van de pvc beton look vloer, de slijtwaarde van de vloer en het legsysteem. Een prijs per m2 voor een vloer zegt dus eigenlijk niet zo veel u heeft nog meer nodig dan alleen een vloer zoals de ondervloer, plinten en/of afwerklijsten en als u de vloer door ons geplaatst wilt hebben de montagekosten. Om u een prijs te kunnen geven nodigen wij u graag uit in onze showroom, wij kunnen u dan naar de hand van uw persoonlijk voorkeur en de te leggen oppervlakten een goede prijs aanbieden.

Betonlook midden grijs
Laminaat betontegel donker grijs

PVC  kliktegels betonlook

Mocht u een PVC vloer met betonlook zelf willen gaan plaatsen dan raden wij u een een PVC vloeren te kiezen met een klik systeem. De PVC vloer is dus eigenlijk een kliktegel met een betonlook design. Deze vloer worden geplaatst met een geschikte onderlaag, u hoeft de vloer dus niet eerst te egaliseren. Door het kliksysteem is de vloer als deze geplaatst is direct klaar voor gebruik, immers er wordt geen lijm gebruikt die eerst moet drogen

 

PVC tegels betonlook 100 x 100

PVC vloeren met betonlook worden in vele maatvoeringen geleverd. Welke maat u ook kiest 60x 60, 60 x 40, 80 x 40 of misschien wel 100 x 100 is niet zo belangrijk. Door de nagenoeg naadloze verbinding zijn de tegels nauwelijks te zien. Ook is een gekozen kleur en structuur erg belangrijk, dit gaat namelijk de totale sfeer in uw woning bepalen de grote van de betonlook tegel is in dit opzicht van ondergeschikt belang.

 

PVC vloeren in combinatie met vloerverwarmig

PVC vloeren staan er om bekend dat zijn bijzonder geschikt zijn in combinatie met vloerverwarming. PVC vloeren zijn relatief dun en hierdoor hebben deze vloeren een lagere warmteweerstand dan andere vloeren.

Wij nodigen u graag uit om langs te komen bij ons in de showroom. Maak kennis ons, onze ervaring en onze PVC betonlook vloeren. Wij zullen  u graag adviseren welke PVC vloer het beste past bij uw persoonlijke smaak en interieur. Mocht u de PVC vloer niet zelf willen plaatsen, dan kunt u gebruik maken van onze professionele legservice.

 

 

Vloer Utrecht
Uw vloer, onze passie