Parketvloeren regio Utrecht

Vloer Utrecht parketvloeren
Slide

Parketvloeren regio Utrecht

Wanneer u opzoek bent naar een parketvloeren dan bent u bij Vloer Utrecht aan het goede adres. Wij leveren en desgewenst plaatsen de mooiste houten vloeren in de regio Utrecht.In onze showroom op de Woonboulevard Utrecht bieden wij een ruime keuze lamelparket vloeren en multiplanken met een eiken toplaag in de meest uiteenlopende kleuren en uitvoeringen. Brede delen van 19 tot 30cm breed en diverse visgraat vloeren. De afwerking van deze vloeren is al in de fabriek gedaan met de hoogste kwaliteit olie hierdoor wordt het eiken hout op de gewenste kleur gebracht zoals:

Naturel en wit geolied
Gerookt en gerookt wit geolied
Blank (invisible) geolied

Naast het maken van een kleur worden deze houten vloeren ook geleverd in een verouderde look. Voor de afwerking wordt de vloer bijvoorbeeld geschraapt of getrommeld en een combinatie van deze twee veroudering is ook mogelijk

Van alle parketvloeren zijn multiplanken en lamelparket zeer stabiel en kunnen uitstekend worden gecombineerd met vloerverwarming.

De Woonboulevard Utrecht is zeer centraal gelegen direct aan de A12. Door onze centrale liggen levert Vloer Utrecht ook als u woont of gaat wonen in bijvoorbeeld Houten, Nieuwegein, IJsselstein, de Bilt, Zeist, Amersfoort, Maarssen, Hilversum, Bussum, Breukelen, de Meern, Vleuten, Woerden en ver daar Buiten
<br>
Wist u dat uw door Vloer Utrecht ook uw vloer kunt laten plaatsen. En Mocht u opzoek zijn naar een mooie aanbieding ook dan beiden wij u de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen.