parket laminaat pvc en kurkvloeren in t gooi

Slide

Parket, laminaat, pvc en kurkvloeren regio 't Gooi

Slide

Voor de mooiste vloeren hoeft u als u in 't Gooi woont of gaat wonen niet ver te zoeken. Op minder dan 30 minuten rijden vanuit Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Blaricum en Huizen bent u op de Woonboulevard Utrecht en daar vindt u de showroom van Vloer Utrecht.

Vloer Utrecht heeft een groot assortiment parketvloeren (lamelparket en multiplanken) laminaat, PVC en kurkvloeren in de meeste uiteenlopende kleuren en uitvoeringen.

Parketvloeren

Onze houten vloeren zijn voorzien van het beste en mooist gesorteerde eiken hout en afgewerkt in de mooiste een meest trendy olie kleuren. Brede delen ca 19 tot de extra brede planken van 30cm breed en visgraat vloeren in verschillende lengte en breedte maten.

Laminaatvloeren

Met één van de grootste collecties laminaatvloeren van Midden Nederland is er ook voor u in Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Blaricum of Huizen een vloer die past bij uw persoonlijks smaak en interieur. Onze laminaatvloeren zijn uitsluitend van de hoogste kwaliteit. Laminaatvloeren worden geleverd in trendy, klassieke en stoere eiken prints. Maar als een beton of tegellook uw voorkeur heeft ook dan hebben wij van Vloer Utrecht de laminaatvloer waar u naar opzoek bent.

PVC vloeren

Zoekt u een stille en zeer eenvoudig te onderhouden vloer dan zal een PVC vloer zeker aan uw eisen voldoen. PVC vloeren worden net als laminaatvloeren voorzien van een kliksysteem waardoor deze snel en meeste zonder te egaliseren zijn te plaatsen. Net als laminaat worden ook PVC vloeren in de meest uiteenlopende hout, beton en tegellooks geleverd. PVC vloeren zijn net als de natuur in 't Gooi strelend voor het oog en interieur

Kurkvloeren

Wij weten zeker dat er mensen zijn zoals u in Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Blaricum en Huizen die de natuurlijke warme eigenschappen van een kurkvloer op prijs zullen stellen. En dat is niet verwonderlijk Kurk is een zeer milieu vriendelijke vloer die zeker bij u past

Wanneer u woont of gaat wonen in 't Gooi en uw vloer wilt laten plaatsen ook dan bent u bij Vloer Utrecht aan het goede adres. Samen met een team ervaren vloerleggers kunnen wij de vloer die het beste past bij uw persoonlijke woonsituatie voor u plaatsen. En wist u dat Vloer Utrecht ook nog een veel parket, laminaat en pvc vloeren GRATIS leggen. Het enige wat u hoeft te doen is vanuit 't Gooi naar de Woonboulevard Utrecht te komen een bezoek brengen aan de showroom van Vloer Utrecht en een vloer uitkiezen, de rest doen wij.

Wij ontvangen u graag en geven u al het advies dat u nodig heeft voor een wel overwogen keuze

Team Vloer Utrecht
Uw vloer, Onze passie