Parket, laminaat en pvc vloeren Amersfoort

Parket, laminaat en pvc-vloeren, regio Amersfoort

Wanneer u woont of gaat wonen in Amersfoort of de regio van Amersfoort dan is een bezoek aan ons showroom zeker de moeite waard. Bij ons in de showroom vindt u een mooie collectie vloeren, traprenovatie mogelijkheden en raamdecoratie. Onze showroom is nog geen 30 minuten bij Amersfoort verwijderd. U vindt ons op de Woonboulevard kanalen eiland direct aan de A12.

Parketvloeren

Geen enkele vloer zal het natuurlijke karakter van een echte houten vloer kunnen evenaren. Echt hout leeft en zal het woonklimaat in uw woning bevorderen. Wij leveren en(desgewenst) plaatsen de multiplank parketvloeren in brede delen, visgraat vloeren en Hongaarse punt. Alle vloer zijn in de fabriek reeds geschuurd en afgewerkt met de laatste trede kleuren. Naast geschuurde vloeren vindt u in ons programma parketvloeren ook verouderde (geborsteld, geschraapt en fijn bezaagd) vloeren.

Laminaatvloeren

Al meer dan 30 jaar zijn de gebruiksvriendelijke laminaatvloeren een begrip in Nederland. Bij het maken van laminaatvloeren wordt gebruikgemaakt van een fotoprint, hierdoor is laminaat in de meest uiteenlopende kleuren leverbaar. Naast de mooiste houtprints zijn laminaatvloeren ook leverbaar in fantasie kleuren,in trendy beton en tegellooks en in visgraat. Een groot voordeel van een laminaatvloer is dat deze volledig onderhoudsvrij zijn en erg aantrekkelijk geprijsd.

 

PVC vloeren

De trend van dit moment zijn toch wel onze pvc-vloeren. PVC vloeren hebben het ten opzichte van laminaatvloeren het voordeel dat ze minder hard klinken. Al onze PVC vloeren worden geleverd in een klik-systeem. Door het klik-systeem zijn deze vloeren eenvoudig zelf te plaatsen en is egaliseren van de bouwvloer in de meeste gevallen niet nodig. PVC vloeren worden net als laminaatvloeren geleverd in hout en betonlooks.  In houtlook zijn onze PVC-vloeren ook in het visgraat patroon leverbaar.

Vloer Utrecht ook voor de regio Amersfoort

Dus twijfel niet en komt u uit de regio Amersfoort kom dan snel naar Vloer Utrecht. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar met gratis advies en verse koffie. Wij laten u graag al onze vloeren zien en neem ook te tijd om onze aanbiedingen te bekijken. U zult zeker de vloer van u keuze vinden en dat met een eerlijke scherpe prijs

Voor ons adres en openingstijden klik hier