fbpx

Parket, laminaat en pvc vloeren Amersfoort

Wanneer u woont of gaat wonen in Amersfoort of de regio van Amersfoort dan is een bezoek aan ons showroom zeker de moeite waard. Onze showroom is licht op minder dan 30 minuten van Amersfoort op de Woonboulevard Utrecht. In onze showroom bieden wij u een soort aanbod van de mooiste vloeren.

Parketvloeren (multiplank en lamelparket)

Lamelparket multiplank eiken gerookt wit geolied

De schoonheid van de natuur komt volledig tot zijn recht in onze parketvloeren. Parketvloeren zijn gemaakt van echt hout en worden geleverd in de modernste kleuren. Onze collectie multiplanken en lamelparket parketvloeren leveren wij in brede delen van cm 19 tot 30cm breed,visgraat vloeren en Hongaarse punt. Voor de toplaag van deze vloeren wordt gebruik gemaakt van het mooiste eikenhout. De vloeren worden in diverse kleuren geleverd zoals naturel, wit, gerookt en blank (invisible) geolied.

 

Laminaatvloeren

LAMINAAT V GROEF EIKEN VLOER UTRECHT

Al meer dan 30 jaar zijn de gebruiksvriendelijke laminaatvloeren een begrip in Nederland. Bij het maken van laminaatvloeren wordt gebruikgemaakt van een fotoprint, hierdoor is laminaat in de meest uiteenlopende kleuren leverbaar. Naast de mooiste houtprints zijn laminaatvloeren ook leverbaar in fantasie kleuren,in trendy beton en tegellooks en in visgraat. Een groot voordeel van een laminaatvloer is dat deze volledig onderhoudsvrij zijn en erg aantrekkelijk geprijsd.

 

PVC vloeren

PVC visgraat kliksysteem vloer utrecht

De trend van dit moment zijn toch wel onze pvc-vloeren. PVC vloeren hebben het ten opzichte van laminaatvloeren het voordeel dat ze minder hard klinken. Al onze PVC vloeren worden geleverd in een klik-systeem. Door het klik-systeem zijn deze vloeren eenvoudig zelf te plaatsen en is egaliseren van de bouwvloer in de meeste gevallen niet nodig. PVC vloeren worden net als laminaatvloeren geleverd in hout en betonlooks.  In houtlook zijn onze PVC-vloeren ook in het visgraat patroon leverbaar.

Vloer Utrecht ook voor de regio Amersfoort

Dus twijfel niet en komt u uit de regio Amersfoort kom dan snel naar Vloer Utrecht. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar met gratis advies en verse koffie. Wij laten u graag al onze vloeren zien en neem ook te tijd om onze aanbiedingen te bekijken. U zult zeker de vloer van u keuze vinden en dat met een eerlijke scherpe prijs

Voor ons adres en openingstijden klik hier

 

Uw vloer, Onze passie
Team Vloer Utrecht