fbpx

Traprenovatie met hout, laminaat of pvc

Slide

Uw trap renoveren met
hout, laminaat of pvc.

Slide

Uw wilt een nieuwe trap maar u ziet op tegen het sloop en breekwerk, dan is een traprenovatie de ideale oplossing. Met speciale overzet treden en bijpassende schepborden kunnen wij van u trap zonder slopen een pronkstuk in uw interieur maken.

Vloer Utrecht biedt u de mogelijkheid om uw trap te laten bekleden met hout, laminaat of pvc overzettreden in een keur van kleuren en uitstralingen.

Uw trap renoveren met hout

Onze houten overzettreden worden gemaakt van het mooiste eiken hout en worden in een samen met u besproken kleur afgewerkt. De schopborden kunnen in de bijpassende kleur voor u worden gemaakt, maar het is ook mogelijk om de schepborden in een witte uitvoering aan te brengen.

PVC traprenovatie

Zoekt u een stille en onderhoudsvrije oplossing dan is een pvc traprenovatie voor u de oplossing. De pvc overzettreden zijn leverbaar in diverse hout en betonlooks. Ook deze traprenovatie biedt de mogelijkheid om de schopborden in een gelijk of witte kleur te leveren.

Uw trap renoveren met laminaat

Voor een praktische traprenovatie kunt u er ook aan denken om uw trap met laminaat overzettreden te laten bekleden. Naast een serie standaard overzettreden kunnen wij door gebruik te maken van speciale profielen uw trap in elke gewenste laminaat kleur uit ons grote laminaatvloeren programma renoveren

Traprenovatie Vloer Utrecht

Eiken trap met witte stootborden

Lamelparket eiken gerookt olie naturel

Laminaat grijs met witte stootborden

Lamelparket eiken gerookt olie naturel

PVC betonlook met witte stootborden

Het is niet een 100% vaststand gegeven, maar een traprenovatie van ca 14 treden met schopborden is voor onze traprenovatie installateurs tussen een dag en anderhalve dag werk. Is het een rechte trap of zitten er één of twee draaien in uw trap en heeft u nog speciale wensen, u zult begrijpen dat dit alles de tijd bepaalt die wij nodig hebben om uw trap te renoveren

Wilt u weten welk materiaal, welke kleur en welke uitvoering voor u het beste geschikt is, kom dan bij ons langs en laat u geheel vrijblijvend informeren over de verschillende oplossingen. Wij zullen u graag adviseren.

Team Vloer Utrecht
Uw vloer, Onze passie