fbpx

Goedkoop laminaat regio Utrecht

U bent op zoek naar een nieuwe laminaatvloer maar daar wilt u niet te veel voor betalen, dan bent u bij ons aan het goede adres. Vloer Utrecht heeft een groot assortiment laminaatvloeren die wij leveren en plaatsen in de regio Utrecht. Maar u zich misschien afvragen hoe groot is deze regio wat een vloer tegen een lage prijs dat wil ik ook maar ik woon in Veenendaal of in Amersfoort, nou voor ons is dit geen enkel probleem. Vloer Utrecht is centraal gelegen op de woonboulevard Kanaleneiland aan de A12 in Utrecht.

Dus een goedkope laminaatvloer maar dan wel één met een goede kwaliteit Vloer Utrecht is altijd dicht bij. Dus kom snel naar onze showroom en laat u informeren over de verschillende laminaatvloeren en prijzen.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht als u in 't Gooi woont bijvoorbeeld in Hilversum, Bussum, Huizen of Eemnes. Ook dan kunt u profiteren van onze lage prijzen.

Heeft u naast de laminaat vloer ook een ondervloer, afwerklijsten, profielen of plinten nodig ook dan kunt u bij ons terecht voor het juiste advies en scherpe prijzen.

Vloer Utrecht heeft meer dan 30 jaar ervaring in huis om u goed te adviseren over de vloer die het beste past bij u persoonlijke smaak en interieur.

Onze medewerkers ontvangen u graag in onze showroom.

 

 

Team Vloer Utrecht
Uw vloer, Onze passie