Binnenkijken Peter en Els

Binnenkijken bij

Peter en Els

Slide
Slide

Peter en Els vertellen:

Wij wonen in een appartement met erg veel daglicht. De vloer die al in de woning lag toen wij deze kochten vonden we te licht van kleur. Wij houden van een open interieur maar wel met warmte en die warmte zochten wij in een vloer.

Dat de vloer dus donkerder moest worden daar waren we het snel over eens maar dan....hoe donker?

In onze zoektocht kwamen we onder andere in de showroom van Vloer Utrecht. We dachten al snel de vloer gevonden te hebben. In gesprek met de adviseur was deze bekend met het appartementen complex waar wij gingen wonen en hij adviseerde dat de vloer best wel wat donkerder mocht en liet ons een monsterstaal zien.

In eerste instantie vonden wij de kleur op de staal veel te donker. Dit hadden wij zo niet in onze eerste gedachten. Maar we werden wel aangenaam verrast en uit onze comfortzone gehaald en wij vonden de getoonde optie erg mooi. We konden niet kiezen maar wilden deze optie wel meenemen in onze keuze. Gelukkig was daar een oplossing voor.

Wij mochten de monsterstalen meenemen om in ons nieuwe appartement te bekijken.

Toen we eenmaal de sleutel van ons appartement in bezit hadden konden wij ter plaatse de lichtinval op de vloer beoordelen en zien wat het effect was op de ruimte. Dat maakte de uiteindelijke beslissing een stuk gemakkelijker.

Dat wij de kleurstalen mochten lenen, om zo de keuze goed te kunnen maken, heeft ons erg geholpen om met zekerheid de bestelling te plaatsen. Een mooie service van Vloer Utrecht.