Binnenkijken Janneke en Bart

Binnenkijken bij

Janneke en Bart

Vloer Utrecht binnen kijken bij
Slide
Slide

In hun mooi verbouwde jaren vijftig huis voelde ik direct een warm welkom door de kleuren die mij opvielen en een hartelijke lach van de eigenaar die de deur opendeed.

Stijlvol & cosy comfortabel.
Met een rustige lichte pvc eiken visgraat vloer als basis stap ik de kleurrijke woning binnen van Janneke en Bart. Het huis ademt sfeer. Ik vraag aan Janneke welke naam zij zelf geeft aan deze stijl. Ze denkt even na, kijkt Bart aan en zegt “het was juist de bedoeling een authentieke stijl neer te zetten”. Geïnspireerd door de woonprogramma’s en Pinterest ging ik op zoek naar de juist combinatie van ons beide.

Het klopt dat ik de ideeëngenerator ben van ons twee. Zolang ik Bart erbij betrek vindt hij de meeste keuzes die ik maak wel goed. Bart weet vooral wat hij niet mooi vindt. Bij alles wat er aan diverse stijlen en kleur in huis kwam was er één voorwaarde, Bart wilde absoluut geen franjes aan de gekleurde kussentjes”. Ze lacht en kijkt met een trotse blik naar haar partner en zegt “als ik het dan toch mag benoemen dan vind ik onze woonstijl “stijlvol & cosy comfortabel”. En dat is ook precies hoe het huis van Janneke en Bart voor mij aanvoelt.

Verbouwing en ontzorgen

Het jonge stel heeft van oktober vorig jaar tot april dit jaar gewerkt aan de verbouwing en het creëren van hun eigen plek. Voor een vloer gingen zij naar de woonboulevard in Utrecht. Verscholen in het hoekje zagen zij de showroom van Vloer Utrecht. Bij binnenkomst maakten zij kennis met Eric en al vrij snel hadden zij de vloer van hun keuze gevonden. Toch wilden zij “nog even verder kijken” om prijzen te vergelijken. Bij Vloer Utrecht werd het aanschaffen van de vloer aangeboden in totaalpakket met vloerverwarming. Dit gaf voor hen de doorslag. Want hierdoor hadden zij verder geen omkijken naar de planning. Alles werd voor ze geregeld: het leggen van de vloerverwarming en aansluitend het leggen van de vloer die over de gehele benedenverdieping te vinden is.

Janneke en Bart zijn erg te spreken over de service, voordat de vloer kwam en ook daarna. Wij wensen Janneke en Bart nog heel veel woongeluk in prachtige huis.