Binnenkijken fam Werkman

Binnenkijken bij

Fam. Werkman

Slide
Slide

Onze laatste vloer was inmiddels ruim 15 jaar oud en had op diverse plekken te verwachten gebruikssporen. Dus opzoek naar een nieuwe vloer met in onze gedachte een pvc-vloer met een steen/betonlook. We hebben diverse winkels bezocht en wat ons tegenviel was de prijs van een nieuwe pvc-vloer.

De hoop dat we iets zouden vinden was al een beetje vervlogen tot we in de showroom van Vloer Utrecht binnen kwamen. Ook hier bekeken we de pvc-vloeren ook dit viel ons tegen. De adviseur (Eric) stelde ons een onverwachte vraag, wat is het totaal budget waar u een nieuwe vloer voor wilt aanschaffen. Enigszins verrast vertelde we toch ons budget. Eric was direct en verteld dat we voor een goede nieuwe pvc-vloer een behoorlijk stuk hoger zou uitkomen.

Eric wilde weten wat voor vloer we nu hadden liggen en of deze ons beviel. De vloer die wij hadden liggen was een laminaatvloer en die heeft ons altijd goed bevallen. Nou waarom dan een pvc-vloer u kunt dan toch ook kiezen voor een laminaat met een steen/betonlook. Hier is uw budget ruim voldoende voor.

In de laminaat collectie vonden we eigenlijk heel snel een vloer die we erg mooi vonden. We konden binnen ons budget de vloer laten laten plaatsen en voor de afwerking onze bouwplinten laten vervangen voor mooie zwarte hoge plinten.

Er was nog een klein onverwacht probleempje met onze huidige bouwvloer maar dit werd snel en eenvoudig opgelosten door het plaatsen van een andere onderlaag. Al met al kunnen zijn wij blij met onze huidige keuze en de adviezen van Eric.