VTwonen karpetten meer dan zo maar een vloerkleed

Er is een twijfel die wij ons kunnen voorstellen.  Neemt u kamerbreed tapijt die warm is en zacht aanvoelt of toch de voordelen van een harde vloer (schoonmaken en onderhoud) spreken u ook wel aan. Dan is een mooi karpet (vloerkleed) de oplossing. Het voordeel van de harde vloerbedekking maar op de plekken waar u het prettig vindt (rond de salon een eettafel) de warmte van een op maat gemaakt karpet uit de VTwonen vloerkleden collectie.

Bestel nu een nieuw vloerkleed van VTwonen en u krijgt 15% korting op de gehele collectie. Deze aanbiedingen is geldig tot 30 juni 2020.

VTwonen Karpet Stonwashed Zinc

VTwonen Karpet Cambary Mustard

VTwonen Karpet Pinstripe Concrete

Karpetten van VTwonen, maatwerk kwaliteit

U heeft het waarschijnlijk al ergens op onze website gezien bij ons kunt u terecht voor de mooiste parket, laminaat en pvc-vloeren. Naast onze harde vloeren kunt u nu ook bij ons terecht voor karpetten. Wij zijn dealer van de VTwonen karpetten (vloerkleden). VTwonen vloerkleden onderscheiden zich door de keuze van gebruiken materialen en bijzonder kleuren. U hoeft zich geen zorgen te maken of het karpet te groot is of te klein, want alle vloerkleden worden op maat gemaakt en afgewerkt. U kunt het vloerkleed in de maat laten maken die het mooiste uitkomt in uw woning,

CHAMBRAY CONCRETE

CHAMBRAY LEAD

CHAMBRAY MUSTARD

CHAMBRAY SEA GREEN

DIP DYE CONCRETE

DIP DYE DARK GREY

DIP DYE LIGHT GREY

HERRINGBONE ZINC

PADDED CONCRETE

PADDED MUSTARD

PADDED ZINC

PINSTRIPE CONCRETE

STONEWASHED PEBBLE

STONEWASHED ZINC

aanbieding laminaat eiken naturel 901
Slider

Wij maken het u makkelijk uw zoekt de parket, laminaat en pvc-vloer die het beste past bij persoonlijke smaak en naar de hand van onze stalen van de VTwonen karpetten (vloerkleden) kunnen wij samen met u de mooiste combinatie uit zoeken. Heeft u al een harde vloer en u wilt deze opwaarderen met een mooi karpet ook dan bent u uiteraard van harte welkom.

 

 

 

 

 

Team Vloer Utrecht
Uw vloer, Onze passie