GROTE MERKEN ONDER ÉÉN DAK

De grote merken parket, laminaat, pvc en kurkvloeren van Vloer Utrecht

U zoekt een vloer of een speciaal product van een door u gekozen merk, ook dan is Vloer Utrecht uw partner. Naast een vaste merken collectie waarvan wij de verschillende vloeren en overige producten in onze showroom voor u zichtbaar hebben. Hoe groot of hoe klein het merk ook is wij garanderen u 100% kwaliteit en jaren lang woonplezier.

Wilt u meer weten over de merken die wij in ons programma hebben, kom dan langs in onze showroom op de Woonboulevard Kanaleneiland in Utrecht en laat u vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden die wij van Vloer Utrecht u kan bieden.

Top-choice parket en laminaatvloeren
Vloer Utrecht lamelparket eiken rustiek gerookt olie naturel
Vloer Utrecht multiplank eiken blank invisible geolied
lamelparket multiplank eiken wit geolied

Top-choice laminaat en parketvloeren

De juiste keuze voor een nieuwe vloer.

Uitstraling, kwaliteit, stijl zijn een paar kreten waar een nieuwe vloer voor u aan moet voldoen. U zoek een vloer waar u jaren plezier van wilt hebben. Wij van Vloer Utrecht weten zeker dat u in de collectie van Top-choice een laminaat of parketvloer zult vinden die aan al u eisen zal voldoen.

De Top-choice laminaat collectie is één van de grootste van Midden Nederland. Laminaat planken van 19 tot meer dan 32cm breed met en zonder V groef. Hout, beton en tegellooks en de meest trendy laminaat visgraat kleuren.

Met lamelparket en multiplanken van Top-Choice kunt u rekenen op eerste keus houten parketvloeren afgewerkt met de beste olie in de mooiste kleuren. Naturel, wit, gerookt, gerookt wit, zwart, bruin en grijs eiken zijn maar een paar kleur ideeën. Brede delen met V groef tot wel 30cm, ook in verouderde (geschraapt of kant verouderd) uitvoeringen. En dan natuurlijk niet te vergeten de lamelparket en multiplank visgraat vloeren voor een klassieke vloer met een super moderne uitstraling

Top-choice. superdeals eiken lamelparket, multiplanken en laminaatvloeren

Houtenvloeren zijn altijd uniek er is geen enkele plank gelijk er zijn toch ook niet twee dezelfde bomen. Met onze aanbiedingen bieden wij u een wissende collectie lamelparket en multiplanken tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Alle lamelparket en multiplanken worden gemaakt van het mooiste eiken hout in verschillen brede maten, sorteringen en zijn afgewerkt in de meest trendy kleuren u kunt kiezen uit:

  • 16cm breed, 19cm breed, 22cm breed, 23,5 cm breed en 26 brede planken

Het eiken wordt gesorteerd in:

  • Rustiek mix of extra, Rustiek AB, Rustiek CD, Rustiek En select

De vloeren worden afgewerkt met olie kleuren zoals

  • Naturel, wit, gerookt, gerookt wit, blank (invisible), Grijs, bruin, en zwart geolied

De bovenstaande combinatie mogelijkheden zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

De laminaat aanbiedingen van Top-Choice zijn van ongekend hoge kwaliteit en in de meeste trendy kleuren en uitvoeringen. Uit de grote collectie selecteren wij de mooiste vloeren en bieden u deze aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Top-choice laminaat aanbiedingen zijn leverbaar in diverse breedte maten van 19 tot ca 24cm breed met of zonder vellingkant (V Groef). Naast kleuren zoals eiken wit, grijs, bruin, gerookt wit, en naturel worden top-choice laminaatvloeren ook geleverd in een mooie collectie trendy tegel en betonlooks. Net als de houtenvloeren is onze collectie laminaat aanbiedingen wisselend en afhankelijk van beschikbaarheid.

Zoekt u een parket of laminaatvloer van een uitstekende kwaliteit dan zult u in de collectie van Top-choice en de Top-choice aanbiedingen zeker een vloer vinden die past bij uw persoonlijke smaak

Top-choice parket en laminaatvloeren van Vloer Utrecht zoals u ze graag wilt zien.

Solide als een steen Rock-Solid laminaat en pvc

Rock Solid  PVC en laminaatvloeren

Rock Solid weet als geen ander; u zoekt een vloer die volledig aansluit bij uw persoonlijke smaak en interieur. En natuurlijk zoekt u een vloer die met zorg wordt geproduceerd zodat u zich over de kwaliteit geen zorgen hoeft te maken. De volledige collectie PVC en laminaatvloeren worden dan ook gemaakt van de beste materialen en met de modernste machines. Voor de kleur en structuren wordt goed gekeken naar de laatste trends en deze worden vertaald naar de mooiste vloeren. Een PVC of laminaatvloer van Rock Solid is ook een vloer voor u.

Wist u dat uw in onze showroom van ook van Rock Solid Pvc en laminaatvloeren regelmatig mooie aanbiedingen zult aantreffen..

Pvc en laminaatvloeren van BerryAlloc

BerryAlloc laminaat en PVC-vloeren

Het kiezen van een nieuwe vloer doet u niet elke dag, uw keuze bepaalt voor een zeer groot deel de sfeer in uw huis. Laat u inspireren door de laminaat en pvc vloeren van BerryAlloc. Van Natuursteen tot betonlooks of de mooiste houtprints in een groot kleuren pallet. Er is zeker een laminaat of pvc vloer die aansluit bij uw persoonlijke smaak.

Past een visgraat meer in uw stijl van wonen maar een houten vloeren is niet waar u naar op zoek bent, ook dan heeft BerryAlloc de oplossing van een mooie collectie laminaat visgraat vloeren.

Laminaat en pvc-vloeren van Douwes Dekker

Douwes Dekker laminaat en PVC-vloeren

Wicanders vinyl (PVC) en kurkvloeren

Wicanders PVC (vinyl) en kurkvloeren

Go4Cork kurkvloeren

Go4Cork kurkvloeren

Trenove traptrede renovatie

Trenovo pvc en laminaat traptreden renovatie

Proff woodcare onderhoudaoliën

Proff-Woodcare onderhoud producten voor geoliede vloeren

Vloer Utrecht is dealer van Copro

Copro profesionele  kwaliteit voor u als consument