Offerte voor een nieuwe vloer

Slide

Wat kost de vloer van uw dromen

Slide

U heeft in uw zoektocht naar een nieuwe vloer de vloer gevonden die het beste past bij uw persoonlijk smaak en interieur. Dan komt de volgende vraag wat gaat deze vloer kosten.

Een vierkantemeter prijs is natuurlijk niet voldoende om een totaal prijs te berekenen, hier komt meer bij kijken. Welke ondervloer is er nodig, wat voor randafwerking (bijvoorbeeld plint) heeft uw voorkeur. en wilt u de vloer zelf plaatsen of wilt u de vloer door een ervaren parketteur laten installeren.

Allemaal zaken waar wij samen met u bij ons in de showroom een totaal prijs bereken. Als u bij ons langs komt voor een prijsopgave dan is het te adviseren om een tekening van uw woning mee te nemen. Dit kan natuurlijk een bouwtekening zijn of een schets die u zelf heeft gemaakt. Een zelf gemaakte schets hoeft natuurlijk niet op schaal te zijn als de lengte maten van de muren er in staan kunnen wij de oppervlakte uitreken.

U heeft een offerte van een ander winkel

Als u een offerte heeft van een ander winkel en u bent benieuwd wat bij ons dezelfde of een zeer vergelijkbare vloer gaat kosten ook dan staan wij u natuurlijk graag te woord en zullen kijken waarvoor wij de vloer van uw keuze kunnen aanbieden.

Team Vloer Utrecht
Uw vloer, Onze passie