Hoe gaat Vloer Utrecht om met het Coronavirus?

Vloer Utrecht volgt het nieuws rondom het Coronavirus uiteraard op de voet. Graag stellen wij u op de hoogte omtrent de voorzorgsmaatregelen die wij treffen, waarbij de gezondheid van u en onze medewerkers voorop staan. Wij volgen in alles de adviezen van het RIVM op.

Service in onze winkel

Onze winkel is gewoon voor u geopend voor ons openingstijden klik hier. Wij handelen met uiterst zorg om een bezoek van u aan onze winkel zo plezierig mogelijk te maken.

Afstand houden tot elkaar is in de winkel gelukkig geen probleem. Onze medewerkers zullen hier extra op letten. We heten u van harte welkom!

In en rond onze winkel worden deurklinken, pinautomaat en gemeenschappelijke ruimten met extra regelmaat schoongemaakt. Medewerkers en parketteurs met griep of verkoudheidsklachten zijn uit voorzorg niet aanwezig. Heeft u zelf klachten, dan zien wij u graag op een ander moment terug in onze winkel.

Onze professionele plaatsingsservice

Heeft u onlangs een vloer of traprenovatie bij ons aangeschaft en deze wordt door ons geplaatst, dan nemen onze parketteurs/plaatsers voorzorgsmaatregelen om eventuele besmetting te voorkomen.

  • Wij schudden de handen niet
  • Wij willen minimaal 2 meter afstand hanteren
  • Graag de ruimte vrijhouden zodat er veilig kan worden gewerkt

Komt de parketteur binnenkort bij u langs om de vloer te plaatsen en heeft uzelf of een gezinslid klachten? Dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze winkel om de afspraak te verzetten naar een later moment.

Voor alle overige vragen kunt contact met ons opnemen tijdens onze openingstijden. Buiten onze openingstijden kunt u gebruikmaken van ons webformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Team Vloer Utrecht